Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim..

o mikrofonu geri ver m audio nova al fıyatıda 300 ama pazarlıkla 250 ye verıyolar fazlasıyla memnun kalırsın Serkan Ayd?n MySpace Müzik Profili ? Ücretsiz MP3?leri Dinleyin, Foto?raflar?na ve Kliplerine Bak?n burası benım sayfam kaydı dınle hem gıtarı hem vokalı soyledıgım mıkrofonla kaydettım bı fıkır olusur kafanda..
Söylediğiniz mikrofona baktım en az benim bahsettiğim mikrofon kadar iyi diyebilirim. Aldığınız kaydı da dinledim..oldukça başarılı.. Ancak sanırım bu başarıyı yalnızca mic. kalitesiyle yakalamamışsınızdır. Alınan kayıt büyük ihtimalle prof. bir studıodan çıkmış.. Ben ise aldığım mikrofonu home studıo da kullanacağım. Yani yalıtım açısından çok iyi bir ortamda değilim.. Sanırım ben tam olarak ifade edemedim, benim öğrenmek istediğim yalnızca bahsettiğim iki mikrofon arasında ki fark.. Yani kayıt esnasında oluşabilecek olumlu ya da olumsuz etkiler ne olur, ben bunu öğrenmek istiyorum.. Yoksa edindiğim mikrofondan yana bir şikayetim yok..

şe karışmak gibi olmasın ama studıo project c1 çok kalitelibi mikrofondur parasınıda son kuruşuna kadar hakettiğini düşünüyorum çok iyi bir seçim yapmışsın sakın geri verme pişman olursun
Teşekkür ederim.. Yukarıda da söylediğim gibi mikrofondan bir şikayetim yok ama ses kalitesinde bir değişiklik olmayacaksa daha ucuzunu almayı tercih ederim..