Aman dikkat et kararsızlıktan ban yiyen ilk üye olacaksın. Bende senin gibiydim ama birşeyler alıp baktım yoluma. En kötü karar, kararsızlıktan iyidir. Bu soruların cevabı daha önce verilmişti birçok kez. Farklı yerlerde farklı konulara aynı soruları sormak abes kaçmaya başladı. Hem forum aynı sorulardan oluşan çöplüğe dönüyor hemde insanların konularını işgal etmiş oluyorsun.
Anıl öncelikle konuları işgal etmiş oluyorsun cümlesini yazmadan önce düşünmeni tavsiye ederdim.

Naıpıyım sen söle Mixer alırsam cızırtı Preamp alırsam cızırtı ses kartıda 300 tl o parayı biriktirmek aylar sürer alıp başlamak istiyorum artık .Zaten mydukkan 'da kapıda ödeme seçeneği varmı o belli değil.Preamp ı alıp 7 8 ay onu kulancam yaza kadar para biriktirip rode + m audio almayı düşünüyorum.
Herşey öyle sanıldığı gibi kolay görülsede değil. Bi kaç ay önce Clas fm 178 Mikrofon aldım Denemek için aldım on board ses kartına taktım öyle bir cızırtı yapıyorki insan hapörleri camdan aşağı atası geliyor. Seside çok iyi çıkarmıyo 'Sesi net çıkarırmı'' Sorusunuda bu yüzden sordum. Nasıl cızırtı yapar onu bile bilmiyorum türkiyede condenser mikrofon inceleme video su yapmamışlar.
Benim her kullandığım, aldığım mikrofon cızrtı yapıyor ama hepsi farklı türde yapıyo kiminki rahatsız edici kiminki hafif
Samson c01 nasıl yapıyo onu bilmiyorum işte.

Mixermi Preamp mı desem Preamp dersiniz . Ama nasıl cızırtı yapıyor bilmiyorum cızrtısız kayıt almak önemli ama cızırtısız ses çıkarması da önemli.