TaloS abime verdiği aydınlatıcı bilgiler için tşk ediyorum sağolsun sözü dinlenesi mantıklı verilerle bizlere bi şeyler sundugu kesin... 120 liraya art tube mp aldığımda aynı zamanda Mikrofon da almam lazım sanırım o yüzden bu öneriyi gectim. behringer alacak olursam samson daha mantıklı geliyor araştırdğım kadarıyla. Fakat son öneri en mantıklısı sanırım. Anladığım kadarıyla avid vocal studio usb ile çalışan Mikrofon la beraber yazılım da geliyor. ses kartı ve pantom a gerek kalmıyor ama preamp olayını programdan yapma durumu var yanlışım varsa düzeltin. 230 liraya avid alabilirim bu durumda. Yalnız şöyle bir durumum var peki mikrafona dönüştürücü ile farklı cihazlarda kullanılabilir mi sonra.
Gürültü benim için önemli bir faktör ona değinmeniz pişman olmayacağımı gösteriyor.
USB Mikrofon olduğu için miksere veya ses kartına bağlama imkanımız olmuyor maalesef. Sen "behringer'i almak isterim" dediğin için ben böyle bir öneri sunmuştum, zaten Behringer yahut Samson, ikisi için de "phantom power supply" ya da "preamp" alman gerekecekti. Doğrusu ses kartı almaktır ama bütçen buna uygun değil.

Bütçen dahilinde, isteklerini de düşünerek Avid Vocal Studio'yu önerdim. Avid Vocal Studio ile alınmış örnek iki farklı kayıt asıyorum: