ugu86 nasıl anladın benim elimdekini satmak amacında olduğumu, ister alır ister almaz arkadaş nitekim cevabını vermiş ve inşallah her şey gönlünce olur. Sen kaç ses kartı kullandın acaba. Millete çamur atmayın tanımadan tamam mı. Yorumlarınıza dikkat edin arkadaş burası kenar mahalle forumu değil bende alçak bir insan değilim.
Dostum kişiliğine en ufak bir saygısız cümlem varsa göster burada... Ekipmanı buraya yazıp hava atmak gibi olacak en sevmediğim görgüsüzlük belirtisi olacak ama ortağımla stüdyomuzda Apogee Duet kullanıyoruz, kendi home studyomda ufak tefek mix ve mobil kayıtlar için scarlett 2i2 kullanıyorum, daha önce Alesis Multimix 2.0, M-audio fasttrack2 ve presonus audiobox 22vsl kullandım, kesinlikle focusrite açık ara daha iyi bir kart.

Yukarıda bir dizi komut verdim bilgisayarınıza bir girin bence driver sorunu olduğunu görebilirsiniz, Compel'i defalarca aramama Presonus'a mail atmama rağmen bunu "normal" karşıladılar. Duet ve Focusrite'ta bu sorun neden yok peki? AD/DA kartını üreten JetPLL firmasını bi aratın istiyosanız net'te Apogee ve Focusrite'a devre üreten bir firma olduğunu görürsünüz. Focusrite'ın pre-amp'ları ise dünyada bu işin duayeni olarak bilinen "Neve" tarafından dizayn edilmiştir. Tekrar söylüyorum size saygısızlık kesinlikle etmek istemem, Audiobox da fena kart değil ama kesinlikle Focusrite'ı kötülemeyin, daha iyi bir kart olduğu tecrübe ile sabittir.