Condenser Mikrofon Sorunu

Mikrofonlar içinde Condenser Mikrofon Sorunu konusu, Arkadaşlar merhaba ben condenser mıkrofon alıcaktım samson c01 2. el adam baana +48 ğuantom olmadan calısmaz dedı yanı ses kartı olmadan calısmaz dedı bir abim var onun ses kartı felan ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 5 sonuçtan 1 ile 5 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : ugur86

Konu: Condenser Mikrofon Sorunu


  1. #1
    rapci00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rapci00 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Condenser Mikrofon Sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar merhaba ben condenser mıkrofon alıcaktım samson c01 2. el adam baana +48 ğuantom olmadan calısmaz dedı yanı ses kartı olmadan calısmaz dedı bir abim var onun ses kartı felan yok evde bildigimiz yapıyor bir umc mıkrofonla o kadar..bende yapabilirmiyim bunu ? acil yardımınız gerek lütfen yardım edın..

  2. #2
    çetin adar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çetin adar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Condenser Mikrofon Sorunu

    condenser mıkrofonun varsa ya ses kartı yada +48 sağlayacak bi mıkser olması lazım....sadece mıkrofonu bilgisiyara takarsan çalışmaz öyle biliyorum kolay gelsın..

  3. #3
    MZSancaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MZSancaR isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart Cevap: Condenser Mikrofon Sorunu

    Condenser mikrofonlara +48 phantom power gerekir. Bunu karşılamak için de bu özelliğe sahip ses kartı,mixer,preamp gibi cihazlar edinmen gerekir.

  4. #4
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Condenser Mikrofon Sorunu

    Arkadaşınızdaki muhtemelen C01U modelidir, usb bağlantılı olduğu için haricen bir besleme ihtiyacı yoktur, aynı zamanda ses kartı görevi de görür..
    MakeMusic bunu beğendi.

  5. #5
    MakeMusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MakeMusic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Condenser Mikrofon Sorunu

    Arkadaşınızdaki muhtemelen C01U modelidir, usb bağlantılı olduğu için haricen bir besleme ihtiyacı yoktur, aynı zamanda ses kartı görevi de görür..
    aynen , condenser mikrofonlr +48 phantom özelliği olmadan calışmaz en mantıklı yol bi ses kartı al hallet problemi.Ama usb mik ler calışır onunki de usb miktir , ses kartları kendi iclerinde oluyor örneğin samson g - track isimli Mikrofon boyledir.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

samson c01u keyfi, keyfimuzik condenser mikrofon, keyfimuzik condenser mikrofon 2014, 48 sorunu, condenser mikrofon çalışmıyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Alınık Condenser MikrofonAlınık Condenser Mikrofon

    Merhaba, elimde Avid Recording Studio FastTrack USB II seskartı var uygun bir condenser mikrofon arıyorum. bütçem 200 TL Teşekkürler...
  2. Condenser mikrofonCondenser mikrofon

    Merhaba arkadaşlar Para biriktiryorum 110 tl yapıpı samson c01 alıcam bütcem anca ona yetiyor Condenser mikrofona geççem onlar hakkkında bi kaç sorum var SORU1-Condenser Mikrofonun özelli nedir SORU2-Bilgisayarda direk çalışırmı SORU3-Kutusunun içinde neler bulunur SORU4-Uzaktan sesi yakalarmı(Rap kliplerinde dikkatimi çekti adammikrofondan 2km uzaktan sölüyo) İyi ForumLaR.
  3. Satılık MXL 990 Condenser MikrofonSatılık MXL 990 Condenser Mikrofon

    Öncelikle S.a Arkadaşlar Elimde Satlık MXL 990 Condenser Mikrofon Bulunmaktadır . 150 TL'e Vereceğim Pazarlık Olur Tabikide . Mount'u ve Çantasını Veremem Ama Onun Yerine 5 Metre M Audio Nova Kablosu Vereceğim . Denizli İçi Tercihimdir Ama Şehir Dışı Olan Bölgelere Kargo Dahilinde Gönderme Yapabilirim . Acil Satılık Hastane Yatmakta Olan Bir Arkadaşıma Maddi Yönden Destek Çıkmak İçin Satıyorum. İletişim İçin : alnamed_alperen@hotmail.com
  4. Yalıtımsız Ev Stüdyosu için Dinamik Mikrofon mu Condenser Mikrofon mu ?Yalıtımsız Ev Stüdyosu için Dinamik Mikrofon mu Condenser Mikrofon mu ?

    arkadaşlar Yalıtımsız ev stüdyosu için dinamik mikrofon mu yoksa kondenser mikrofon mu almak gerekli ? dinamik mikrofonsa hangisini önerirsiniz bütçem kısıtlı en çok 250 verebilirim mikrofona
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi