M Audio Avid Vocal Studio

Mikrofonlar içinde M Audio Avid Vocal Studio konusu, Merhabalar... Birkaç soru sormak istiyorum bunun hakkında. Ben Pro Tools SE programını değil Adobe Audition'u kullanmak istiyorum. Bu mikrofonla nasıl kayıt alabilirim? Ben hayli zorlandım çünkü . Ne kulaklıkla alt ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: M Audio Avid Vocal Studio


  1. #1
    Yaver35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaver35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart M Audio Avid Vocal Studio

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar...

    Birkaç soru sormak istiyorum bunun hakkında. Ben Pro Tools SE programını değil Adobe Audition'u kullanmak istiyorum. Bu mikrofonla nasıl kayıt alabilirim? Ben hayli zorlandım çünkü . Ne kulaklıkla alt yapıyı duyuyorum ne de kendi sesimi. Ya da usb ses kartı alsam bu Mikrofon bağlanır mı ses kartına ? Bir de kurcalarken kayıt alabildim lakin ses az geliyordu ? Bana detaylı bilgi verebilecek olan var mı ?

  2. #2
    Yaver35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yaver35 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: M Audio Avid Vocal Studio

    yardım edebilecek yok mu

  3. #3
    ugur86 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ugur86 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: M Audio Avid Vocal Studio

    Cubase kullanmaya karar verirsen yardımcı olabiliriz..
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    UAD Apollo8/Audient ID14/WarmAudio87/Rode NT5 St./Dynaudio BM6a/NS10mStd/Logic Pro X/StudioOne


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

avid vocal studio keyfi, avid vocal studio, m audio avid vocal usb ne ise yarar
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Avid vocal StudioAvid vocal Studio

    Avid vocal Studio arıyorum.Mesaj yoluyla ulaşırsanız daha detaylı konuşabilirz
  2. Sagopa Kajmer ft. Ceza - Neyim Varki ( Cover ) - M-Audio Avid Vocal StudioSagopa Kajmer ft. Ceza - Neyim Varki ( Cover ) - M-Audio Avid Vocal Studio

    Merhaba herkese iyi akşamlar.. Sagopa Kajmer ft. Ceza - Neyim Varki parçasına Cover yaptım.Kullandığım mikrofon ve program; •Cool Edit Pro 2.1 •M-Audio Avid Vocal Studio ( Pop Filter kullanmadım ) Geliştirme aşamasında olan bir demo'dur.Eksikleri eleştirmekten lütfen çekinmeyin.Fakat forumda görüyorum bazı kullanıcılara ''Hiç başlama sen bence bu işe'',''Fazla yorma kafanı'',''Sen müzik yapma'' gibi eleştiriler gelmiş.Bu tür yorumları...
  3. Avid Vocal StudioAvid Vocal Studio

    Öncelikle merhaba . Avid Vocal Studio almayı düşünüyorum ürün hakkında internette bazı şeyler yazıyor fakat böyle bir işe yeni gireceğim için burada bazı sorularım olacak . Ürünün içinden bir yazılım çıkıyor bu yazılım nedir , ne işe yarar ? Birde mikrofon için sehpa seçimini nasıl yapmalıyım ve bu mikrofonla yapacağım kayıtlar kaliteli olur mu ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler .
  4. Avid vocal studioAvid vocal studio

    Arkadaşlar ben bu mikrafondan alıcan nasıl işime yarar mı içinden çkan program kullanış lımı dipses ne kadar çok duyuluyo bilgisi olan varsa yardım edebilir mi???
  5. m-audio nova alıp ses kartı mı almalıyım yoksa avid vocal studio usb mikrofon mu?m-audio nova alıp ses kartı mı almalıyım yoksa avid vocal studio usb mikrofon mu?

    arakadaslar kafama su soru takıldı..bn studyo kuruorm..szce m-audio nova alıp ses kartımı almalıyım yksa avid vocal studio usb mikrofonmu almalıyım?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi