Selam arkadasim, M Audio Fat Track2 USB Seskartinin iki girisi var görüdügün gibi, biri Gitar girsi diye gösteriliyor, digeri ise Mikrofon girisi diye gösteriliyor, ama sen buraya simdilik ne Gitar tak nede Mikrofon. Simdi soracaksin tabi Mikrofonu nereye takacagim diye, Mikrofnu Behringer Mixerin herhangi Bir kanalinin XLR girisine yani en yukarida olna üc delikli Siyah Mikrofon girisine baglyacaksin, eger baska aletlerin felanda varsa Gitar gibi yada Keyboard gibi onlarida mixerine Baglayabilirsin. Simdi bu Behringer mixerinin MAIN OUT L ve R yada varsa Monitor OUT L ve R ciksilarina birer kablo takip bu kabloyu direkt M Audio Ses Kartinin o Gitar ve Mikrofon girislerine baglayacaksin ki Stereo olsun, simdi diyeceksinki Abi birisi jack girisi digeri ise XLR grisi diyeceksin, tamam o Normal, bu ses kartinda malesef bu böyle, yani sana bir adet bir ucu Jack-mono diger ucuda Jack-mono olan ve bir adet bir ucu Jack-Mono diger ucu ise XLR olan bir kablo lazim, anlamadyisan lütfen tekrardan yavas yavas oku, cünki cok önemli bu , yani senin yapamn gereken bagalntui semasi su seklide olmali :
MIKROFON>>>>>>BEHIRNGER MIXER XLR Girisi>>>>>BEHIRNGER MAIN OUT L ve R CIKISI>>>>>>>M ADUIO GITTAR VE MIKROFON GIRISI>>>>>> BILGISAYAR USB girisi , aynen bu sekilde baglaman lazim birbirine!!!!
VE COk Önemli olan iki sey daha var, bu baglantiyi kurarken M Audionun 48Volt Enerjsini kapali tut, yani 48V LED isigi yanmasin!!! Bu bir!!
Ikincisi Mikrofonu Mixere bagladigin icin Mixerin 48Volt Enerjisini aciver, Behringer Mixerinin saginda biryerlerde 48V Phantom dügmesi vardi, onu aciver yani, cünki Mikrofonun bagli oldugu yerde Elektrik almasi lazim, yani bu durumda Mixerden almali, Seskartindan degil, o yüzden Seskartindaki 48V kapali olmasi lazim.
umarim yardimci olabilmisimdir....