Ben Sesime göre Bir Mix Bulamadım Yardımcı Olursanız sevınırım

Mix - Mastering içinde Ben Sesime göre Bir Mix Bulamadım Yardımcı Olursanız sevınırım konusu, Beis ve TaLoS kardeşlerime katılıyorum.Kendi kendine söz yaz ve kayıtlar al.Beat yapmasını öğren.Mixaj işlemi yapmasını öğren.Her gün bu işlere 1 yada 1.5 saatini ayırsan gene yeterli olur bence kardeşim.Ayriyetten TaLoS ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 13 sonuçtan 11 ile 13 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ben Sesime göre Bir Mix Bulamadım Yardımcı Olursanız sevınırım


  1. #11
    gokha00 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gokha00 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Ben Sesime göre Bir Mix Bulamadım Yardımcı Olursanız sevınırım

    Sponsorlu Bağlantılar


    Beis ve TaLoS kardeşlerime katılıyorum.Kendi kendine söz yaz ve kayıtlar al.Beat yapmasını öğren.Mixaj işlemi yapmasını öğren.Her gün bu işlere 1 yada 1.5 saatini ayırsan gene yeterli olur bence kardeşim.Ayriyetten TaLoS kardeşiminde dediği gibi dili iyi kullanmazsan rapte ilerleyemezsin.Hadi rapi geçtik.Sen bir Türk gencisin.Bende bir Türk genciyim.Biz dilimize sahip çıkmazsak kim çıkacak bu dile sahip?Böyle "B"leri "ß" yaparsan yada "diyorum" yerine "diorum" yazarsan biz ve bu millet bir süre sonra asilmile olur.Tamam istersen rapini ingilizce yap örneğin ben öyle yapıyorum ama kendi diline, bayrağına, atana sahip çık.En azından ölen şehitlerimiz için bari Türkçemizi korusak olmaz mı?Aklındanda herkes öyle yazıyor çok güzel duruyor bende ondan yazıyorum diye geçirme.Herkes öyle yazıyorsa sen düzgün yaz hem ülkene bağlılığın hemde farklılığın belli olsun kardeşim.
    Muharebe1998 ve skorey bunu beğendi.

  2. #12
    kesfes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kesfes isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Ben Sesime göre Bir Mix Bulamadım Yardımcı Olursanız sevınırım

    O Yönden Tabiki Öyle Kardeşim. Kimse Üst Düzey Başlamadı Bu İşe. Ben Bu Ülkede Arabesk Rap Yapılmasına Karşıyım Sadece. Rap Kültürümüzün Yok Olmasının Başlıca Sebeplerinden Biriside Arabesk Rap.
    Hahahahaha ,aga bak 10 senedir bu isin icindeyim ,,türkce rap ile alakali en doru sözü sen söyledin ,,
    katremusic ve skorey bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.myspace.com/beatium

  3. #13
    skorey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    skorey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Standart Cevap: Ben Sesime göre Bir Mix Bulamadım Yardımcı Olursanız sevınırım

    Anti Arabaesk Rap diyerek başlıyım bu söze.

    Öncelikle bu yorumumda ister çok alın isterde hiç takma ama senin bu sese ne gider hiç bir fikrim yok. Bence sen Rap´i bırak hatta arkdaş çevrene söyle onlarda bu işten vazgeçsinler. Git gide aşşağılıyorsunuz bu müzik tarzını. Ama senin ses tonuna göre bence eline bir gitar alıp çalıp söylemeni öneririm. Hem kendi açıdnan hoş, aşk parçaları yaparsın hemde milletin neredeyse katletmek istediği bir grup içinden çıkarsın.
    TaLoS ve katremusic bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

arabesk rap mixleri, rap mixleri, arabesk rap mixaj, arabesk rap yazma teknikleri, kendi sesimle şarkı yapma, arabesk rap için mixaj, arabesk rap söz yazma teknikleri, arabesk rap mix teknikleri, melankolia rap mix taktigi, rap mixaj, kendi sesimle rap yapmak istiyorum, rap mixlerii, beni sesimden 300, arabesk rap mix örnekleri, rapçılar müzige nasıl miz veriyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Emre aydın MD altyapıları "arıyorum" yardımcı olursanız sevınırım...Emre aydın MD altyapıları "arıyorum" yardımcı olursanız sevınırım...

    Selam emreaydın MD altyapıları arıyorum yardımcı olursanız sevınırim.sagolun
  2. Gem wk4 aldım yardımcı olursanız sevinirimGem wk4 aldım yardımcı olursanız sevinirim

    18285 bunlar ne demek iyimi kötümü yardımcı olursanız sevinirim...
  3. Sesime göre bi mix uyduramadımSesime göre bi mix uyduramadım

    Ben rap müzik yapıyorum hangi mixi nasıl yapiyim ? Mix tekniklerini öğretin bi deniyim ya :) Vokal temizleyemiyorum vokalde bi cızırtılık var nasıl temizleyebilirim :)
  4. slm A300 tr ritimlerini bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuzzslm A300 tr ritimlerini bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuzz

    slm A300 tr ritimlerini bulamadım lütfen yardımcı olurmusunuzz ..şimdiden bütün arkadslara tşkr ederim :(
  5. Grup Hepsi md altyapılarını arıyorum bulamadım yardımcı olur musunuz?Grup Hepsi md altyapılarını arıyorum bulamadım yardımcı olur musunuz?

    :confused:Grup Hepsi md altyapılarını arıyorum bulamadım yardımcı olur musunuz? Lütfen eski ve yeni parçalardan istiyorum olan lütfen koyabilir mi?:confused:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi