SM58 kötü bir mikrofon değil ki? Tabiiki de orjinal ise. Orjinalini bulsam ben de alacağım mesela. Neyse, bir kere şunu unutmayın, kayıt işinde merkez ekipman SES KARTIDIR. Rode K2'yi Creative ses kartına bağlayan görmezsin ama ses kartı RME Fireface olup SM58 kullanan profesyonellere rastlayabilirsin.

Son tavsiyem, daha ekipmanın adını bile doğru dürüst yazamayan arkadaşların önerilerini dikkate almasan iyi edersin.
istediğin kaliteyi alamama sebebin dip gürültüsünden sikayetçi isen elektirik hattının topraklamasına bakman gerekio ayrıca SM58 denen mik dinamik mikrofon ve git hangi profosyonel müzik işiyle uğraşan kişilere bu miki sor sana canlı performans açık alan için mi die sorucak ki o profosyonel müzik işiyle uğraşan benim mesela Ankaranın En iyi StüdyoLarından biriyiz hernyse reklama gerek yok
şimdi mixerde ii bir seçim deil cre 5,1 7,1 ses kartları müzik çalmak içindir kayıt için deildir bu yuzden anakartın on boart ses kartından fazla kalite elde edemezsin ha müzik çalıp dinlicem dersen ona eyw.

2 ci bir konu dikkat ettim herkes m audio fast track ses kartından bahsedio fasttrack pro öneririm ve araştır istersen pro ile onların sana tavsiye ettiği arasında bi dünya fark var mixer bu ses kartını aldığında hiç bir işe yaramayacağından satmanı ve bir Conderser mik almanı bu ses kartıyla alıcan en kötü conderser mikrofonla bile elindeki ekipmanların en az 10 katı falza kalite alıcanı adım gibi eminim.