KAYITLARDA KANAL SAYISI

Mix - Mastering içinde KAYITLARDA KANAL SAYISI konusu, Öncelikle merhaba başlıkda da belirttiğim gibi şu aralar kafamı en çok kurcalayan sorun bu . Elimde 1 adet phonic mixer,behringer c1 con.mic. var kayıtlarımı adobe 1,5 de alıyorum tek kanal ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: KAYITLARDA KANAL SAYISI


  1. #1
    sansi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sansi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart KAYITLARDA KANAL SAYISI

    Sponsorlu Bağlantılar


    Öncelikle merhaba başlıkda da belirttiğim gibi şu aralar kafamı en çok kurcalayan sorun bu .

    Elimde 1 adet phonic mixer,behringer c1 con.mic. var
    kayıtlarımı adobe 1,5 de alıyorum

    tek kanal aldığım kayıtlar( tek kanaldan kastım tek ana vokal)
    mixden sonra dinlediğimde yetersiz geliyo çok kanallı aldığım kayıtlarda da bir
    boğukluk söz konusu acaba hata mixte verdiğim efektlerle ilgilimi yoksa ekipmanlarmı yetersiz
    bide son olarak mixde izotope ozon 4 kullanıyorum onun bi etkisi olabilirmi ?

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: KAYITLARDA KANAL SAYISI

    En başta kayıt aldığın odanın akustiği çok iyi olmalı, duvarlardan, tavandan, yerden ses yankı yapmamalı, yoksa sese istediğin şekli vermen çok zor. Bundan sonra kendi karakteristik ayarlarını keşfet. Önce EQ ,sonra reverb, devamında da kompressör, de-esser uygula. Ayrıca her şey duymakta bitiği için iyi refarans monitörü lazım.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  3. #3
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: KAYITLARDA KANAL SAYISI

    Ekipmanlar yetersiz evet, bunu yaz bir kenara.

    İzotope Ozone 4 eğer doğru kullanılırsa mükemmel bir araç. Oradan hangi efektleri kullanıyorsun? Sırası neler?

    Aldığın ham kayıtta istenmeyen pürüzler yok ise (sibiryalı'nın bahsettiği gibi yansıma problemleri) sorun düzenlemededir muhtemelen. Çünkü temiz bir kayıt, doğru düzenleme ile istediğinize ulaşmanız için bir engel kalmaz ortada.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

phonıc marka mixer tek kanal fiyatları, adobede tek kanaldan kayıt alma sorunu, c1 le alınan kayıtlarda mix mastering, tek kanal mix mastering, tek kanal mixer ayarı, c1 mikrofon 4 kannallı miksee, c1 mikrofon sesi tek kanaldan geliyo, adobede tek kanal alma sorunu, phonic 12 kanal mixer, phonic 120 tek kanal mixer, rap kayıt bi ana vokal, tek kanal behringer mixer, 12 kanal mixeri baglama seması, kayıtlarda tek kanal, behringer tek kanal mixer ayarlari
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Kanal Kanal Kayıt Alma Sorunu YardımKanal Kanal Kayıt Alma Sorunu Yardım

    Merhaba,arkadaşlar kullandığım program Adobe Audition 1.5(Bazen 3.0'ı da kullanıyorum) şimdi sorunum şu ben hep tek kanal kayıt alıyorum şimdi 2 ya da 3 kanal kayıt almak istiyorum.2 ya da 3 kanal kayıt nasıl alabilirim?Bazıları diyor ki 3 kanal alınınca 1.kanalı sol 2.kanalı sağ 3.kanalı merkeze ver bunu nasıl yapabilirim?Detaylı bir şekilde anlatırsanız çok sevinirim.Esen kalın. Not:2 Kanal mı daha sağlam olur vokal kaydı için 3 kanal mı?
  2. Satılık Mixer(24 kanal)Satılık Mixer(24 kanal)

    SATILDI! Arkadaşlar elimde behringer 2442fxpro mixerim var çok temizdir.Bütün kutu içeriği tamdır ve kutusuyla yollanacaktır.Makul takas tekliflerine açığım.İstediğim fiyat 750 tl.Resimmler yakında.
  3. Kanal Problemi!Kanal Problemi!

    Arkadaşlar bir condenser mik ile(nova veya mxl 990) mobilpre usb yada olabilirse fasttrack pro almayı düşünüyorum. Mixer almayı düşünmüyorum.Mikrfonu direk ses kartına bağladığımda sadece soldan yada sadece sağdan kayıt alma gibi bi sorun olmaz dimi.Böyle birşey duymuştumda sorayım dedim.Mixer olmadığı zaman sanırım böyle bi sorun oluyomuş doğru mu?
  4. 12 KANAL Mixer12 KANAL Mixer

    12 KANAL SORUNSUZ Mixer By daghan, shot with NIKON D100 at 2009-04-05 Evimde home stüdyomda çok az kullanılmış,dip gürültüsüz,kullanışlı ve pratik bir mixerdir. TERTEMİZ Behringer Eurorack MX1602A - 12KANAL SORUNSUZ > 400TL SON Fiyattır PAZARLIKSIZDIR Ankara içi elden teslim edilir,Ankara dışı kargo ile yollanır. Kargo alıcıya aittir.
  5. Ceza - Pi Sayisi Şarkı SözüCeza - Pi Sayisi Şarkı Sözü

    her zaman record'da oldu mic im birak beni be kolpa bu son şarkı bu bol keseden iyi rap mi değil mega bi rap bu bak yere serer bu mike tyson bu mekanizma bu matematik al say düşmanı sorma bana düşman al say ben farklı ben pi sayısı yoksa olmaz bu denklem fazla naza dayanmaz şive sen kes kısa bana sıra geldi ben express 1000 gb adıma denk her harf adıma denk bir harf olmadı olmaz o korktukça gül solar ama ben korkmam problem çok çözülmesi gereken...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi