Ben sevgili "Talos" isimli kullanıcımıza çok saygı duyuyorum ve ilerde onun ve senin birer "Yetkili" olmanızı isterim, yada en kısa zamanda.
Yorumunuz için çok teşekkür ediyorum, saygı bizden. Emek harcamışsınız belli, ama sanki üst frekanslar biraz fazla battı kulağıma, bahsettiğiniz EQ sebebiyle sanırım bu sonuca ulaştık. Çünkü şöyle söylemeliyim, Sancak sürekli takip ettiğim, tüm albümleri de player'ımda bulunan nadir mc'lerden biri, sürekli dinleyicisi olarak şunu diyebilirim ki neredeyse tüm parçaları zaten ağırlıklı olarak üst frekanslara odaklı olarak üretiliyor. Yani bir Sancak parçası dinlerken üst frekansları hissettiğiniz kadar atıyorum Canfeza dinlerken hissetmezsiniz. Bu sebeptendir verdiğiniz EQ'da o üst frekansları hafif törpüleyip, mid ve low üzerinde çalışsanız daha iyi dururmuş gibi geldi bana.

Nihayetinde burası bir forum ortamı, kulağımıza ne geliyorsa "anladığımız kadarı ile" yorumluyoruz, ben burada kimsenin ukalalık yahut kibirlilik sergilediğini düşünmüyorum, zaten öyle olanlar kendilerini belli ediyor, adama lisan-ı münasip ile bir değerlendirme yapıyorsun, küfür etmekten beter cevap veriyor, bunları da gördük burada.

Neyse, üretiyorsunuz bu çok güzel. Forumda üreten kaç kişi varız ki zaten? Emeğinize sağlık, yeni çalışmalarda görüşmek üzere.

- - - Güncellendi - - -

sancakta başarılı bi isim tabi bu arada
Kesinlikle. Alemin Kralı'na yaptığı soundtrack yeter

Bu arada başka bi yerden tanışıyor muyuz ya seninle?