Haklısın.. Gerçekten tuhaf. O kadar konu açan var. Sen kalkıp "video hazırlayayım hangi konuda isterseniz" diyosun. Herkes sus pus.. Bence konu başlığından kaynaklanıyor. Compressor videolu konu anlatımı desen günde kaç görüntüleme alır acaba..

Vallahi derslerinin ikisini de defalarca izledim. Compressor, Gate ve DeEsser konusunda çok çok faydası oldu. Teşekkür ederim. Ellerine sağlık.

Şuan EQ ve Reverb konusunda sıkıntılarım devam ediyor.. Bir sonraki videoların bu konulardan biri olursa çok sevinirim gerçekten Hatta son videoda olduğu gibi ikisi bir arada olursa tadından yenmez herhalde..

Teşekkür ederim ilginden dolayı dersler bu forumda sabit başlık olarak admin ve moderatörlerimiz tarafından düzenlendi...Dersleri beğenmiş olmanız ve faydasını görmüş olmanız ne ala...EQ konusunu bi türlü çekemedim.Bu hafta çekicem,haftaya çekicem dedikçe işim çıktı rahatsızlandım falan...Hep aksadı...En kısa sürede "EQ ve Frekans Tablosu" dersi gelicek...Ancak oldukça uzun bi ders olacağı kanısındayım.Bu yüzden tek ders ayırıcam.Sonrasında "Reverb ve Delay Kullanımı" ile devam edicem...Belki araya Plugin tanıtım videosu da koyabilirim...