Arkadaşlar Öncelikle Merhaba Herkese Forumu Bayadır Takip Ediyorum Konuşmaları Sohbetleri Açıkçası Buradan Çok Şey Öğrendim.

İyi Bir Mixi Nasıl Yapıcağımı Ve de Frekans Aralıklarını Nasıl Ayarlıyacağımdan tutun Sesin Parlak Noktalarını Yakalamaya Kadar Herşeyi Siteniz Sayesinde Öğrendim.

Yalnız İşin İçinden Çıkamadığım Bir Konu Daha Var. Şarkıma İyi Bir Mix Yapıyorum. Gereksiz Frekansları Yok Edip , Sesi Parlak Tarafından Mixliyorum.Şarkımı Dinlediğimde Açıkçası Parça İçerisinde Geçen Bütün Seslerin Crashden Perküsyona kadar hepsinin en parlak frekanslarını kullanıyorum.

Herşey Bitiyor Mix Tamam olduğunda Masteringe geçtiğim zaman ki (Bu konu hakkında fazla bilgim yok hala araştırıyorum.Ama Limiter Kompresör Kullanımının Mantığını Çözdüm. ) Parçaya Birşey Katamıyorum .

Açıkçası 0db Noktasına Ayarlamaktan Başka Birşey Yapamıyorum. Birde Maximusla Hangi Bandın Daha Çok Duyulmasını İstediğim Zaman Onu Birazcık arttırıyorum Yada Diğerlerini Kısıyorum. Sonuç Olarak Ses Canlı Çıkmıyor Asio Yükledim pek fazla değişen birşey olmadı.

İyi Bir Ses Kartım Yok Yalnız Almayı Düşünüyorum. İyi Bir Ses Kartı Almalıyım . Yada Bu İşlemlerle Ne Kadar Canlı Tutabilrim Parçayı . Önerileriniz Nedir ?

ßilgilerinizi Esirgemezsiniz İnşallah... Şimdiden Herkese Teşekkür Ediyorum .