Bestelerim İçin Ücreti Karşılığı Vokal Aranıyor

Müzisyen - Grup Arayanlar içinde Bestelerim İçin Ücreti Karşılığı Vokal Aranıyor konusu, Merhaba arkadaşlar bestelerim için ücreti karşılığı vokal arkadaşlar arıyorum. Anlaştığımız arkadaşlarla 5 tane beste üstünden çalışma başlayacak ve ilerleyen zamanda da tekrar anlaşırsak yeniden çalışma yapılabilecektir. Şuan için her bir ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Bestelerim İçin Ücreti Karşılığı Vokal Aranıyor


  1. #1
    AhuReal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AhuReal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Bestelerim İçin Ücreti Karşılığı Vokal Aranıyor

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba arkadaşlar bestelerim için ücreti karşılığı vokal arkadaşlar arıyorum. Anlaştığımız arkadaşlarla 5 tane beste üstünden çalışma başlayacak ve ilerleyen zamanda da tekrar anlaşırsak yeniden çalışma yapılabilecektir. Şuan için her bir beste 150 tl yani toplamda 5 beste için 750 tl ödeme yapılacaktır.Eğer çalışmaya başlarsak size besteleri göndereceğiz sizde kendinizi hazır hissettiğinizde Ankara - Kızılay da bir stüdyoda kayıtlarınız alınacaktır.Eğer sizin bir kayıt alma imkanınız var ise o şekilde de çalışılabiliriz yani Ankara da olmayan arkadaşlar için söylüyorum durum bu süreç bu şekildedir.İletişim : 0554 587 85 30

  2. #2
    AhuReal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    AhuReal isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: Bestelerim İçin Ücreti Karşılığı Vokal Aranıyor

    Lütfen konuyu kapatır mısınız? Artık konu güncel değil arkadaşlar


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Bestelerim İçin Ücreti Karşılığı Vokal Aranıyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Bestelerim için ücreti karşılığında vokal arıyorum-(ANKARA)Bestelerim için ücreti karşılığında vokal arıyorum-(ANKARA)

    Merhaba arkadaşlar, bestelerimi ücreti karşılığında okuyacak çeşitli ses tonlarında vokal arkadaşlara ihtiyacım var. Burada her şeyi izah edeyim arayan arkadaşlar ona göre arasın.Parça başına 50 TL verilecektir ve 10 parça okutulacaktır toplamda 500 TL ödeme yapılacaktır. Kabul eden arkadaşlara bestelerin hem vokalli hem vokalsiz bir desözleri gönderilip 1 hafta çalışarak Ankara içinde bir stüdyoda kendi ekipmanlarımız ile gelip kayıt...
  2. Kocaeli vokal aranıyor!Kocaeli vokal aranıyor!

    Funk&acid jazz yapmaktayız. Repertuarı bitirir bitirmez sahne alacağız. Amy Winehouse - Back to black -Hey little rich girl Jamiroquia - Virtual Insanity Ray Charles -Hit the road jack repertuarımızdan bazı şarkılardandır.
  3. Ucuz Vokal İçin MikrofonUcuz Vokal İçin Mikrofon

    Evde kullanabileceğim vokal kaydı için 100 lira civarı(eğer daha aşağı da olabilirse çok mutlu olurum) bir mikrofon arıyorum. Bir de böyle bir mikrofonu laptopda kullanabilir miyim? (harici bir ses kartım yok)
  4. Vokal Kaydı İçin Dinamik MikrofonVokal Kaydı İçin Dinamik Mikrofon

    Arkadaşlar Benim Şu An Elimde Behringer Xm8500 Dinamik Mikrofon Var Vokal Kaydı Alıyorum...C1 Condenser Mikrofonum Var Behringerin Hiçbir Malını Almak İstemiyorum...Kullandıktan Sonra Beğenmeyen Arkadaşlara Hak Verdim.. Şimdi Bana Kaliteli Bir Dİnamik Mikrofon Lazım...150 TL Ye Kadar Bütcem Var...Mikrofon Kablom'da Var...Arkadaşlar Daha Once Kullanmış Veya Mikrofon Önerisi Olan Varmı?
  5. Rap Vokal Kayıt İçin Mikrofon TavsiyelerinizRap Vokal Kayıt İçin Mikrofon Tavsiyeleriniz

    Merhabalar Creative 7.1 Ses Kartım Behrinqer 2 Kanal Mixerim Ve Dynamic Mikrofonum Var Artık Dynamicden Kurtulmak İstiyorum Rap İçin Tavsiye Edeceğiniz Evde Kayıtlara Uyqun 300 Tl Bütçeye Uygun Bir Condonser Mikrofon Alıcam Rap Vokal Kayıtları İçin Hanqi Mikrofonu Önerirsiniz.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi