Dance Music Proje Grubu

Sevgili Müzisyen arkadaşım,
Profesyonel hedefleri olan bir proje grubu kurmaktayız. Bu proje grubu Rock / ambient / House / electro / trance / trip hop ve benzeri müzik türlerini sahnede canlı olarak icra etmek üzere projelendirilmektedir. Sahne performansında midi senkronize cihazlara ek olarak
Synthsizer
Elektro gitar
Klasik ve akustik gitar
Bas gitar
Perküsyon
Bateri
Canlı olarak çalınacaktır. Stüdyo sound'u sahnede büyük oranda değişiklik olmadan icra edilecektir. Söz konusu grubun hedefinde olan sound, müzik türleri ve sahne performansları hakkında fikir sahibi olmak isterseniz lütfen aşağıdaki linklerdeki sanatçı ve/veya grupların web sitelerini ve sahnedeki canlı performanslarını detaylı olarak inceleyiniz.
SCHILLER | the official website
Faithless | New Album Out Now
wait for me | moby.com
YouTube - SCHILLER LIVE 2008 - Dream of you, Freiburg, 19.7.2008
YouTube - Peter Heppner mit Schiller - I feel You - live in Berlin
YouTube - Faithless - Insomnia live @ Alexandra Palace
YouTube - Massive Attack - Angel LIVE at Glastonbury 2008
Bu müzik türleri ve benzerini sen de gerçekten seviyorsan, yaratıcılığını kullanan, ekipmanına ve elektronik müzik ekipmanlarına hakimsen ve gerçekten iyi bir Müzisyen olduğunu düşünüyorsan ekibimize katılmak isteyebilirsin. Ancak eğer gerçekten büyük hayaller kuruyorsan, yurt içi ve yurt dışı seyahat engelin yoksa profesyonel kariyer hedeflerin çok yüksekse bizimle irtibata geç.
Eğer proje grubunda yer almak istersen lütfen
İsim,
Soyad
Telefon numarası
Yaş
Sahnede çok iyi çaldığın enstrüman (vokalist isen lütfen belirt)
Sahip olduğun sahne ekipmanları (detaylı olarak)
Daha önceki müzik geçmişin ve deneyimlerin
Profesyonel hedeflerin
Eğitimin
msn adresi ve mail adresi
myspace adresi veya kişisel web sitesi adresi
varsa kayıt şarkı veya videoların
ve bizim ilgimizi çekebileceğine inandığın diğer bilgileri bizimle paylaş.


Lütfen unutma, biz burada çok iyi müzisyenleri bir araya getirmenin yanı sıra grup içinde uyum sağlayacak, kişisel kaprisleri mümkün olduğu kadar az, grubun hedefi doğrultusunda kimi zaman minimal ve basit çalacak, kimi zaman yaratıcılığı ile izleyicileri etkileyecek kimi zaman sahne performansıyla kimi zaman yaratıcılığı ile gerçekten kendisini müziğe adamış arkadaşları arıyoruz.
Yaşın işin mesleğin önemli değil ama büyük hayaller kurmanı istiyoruz.


PS: Siz kimsiniz, hedefleriniz ne, mail yolladım ama cevap alamadım, bu müzik sahnede nasıl yapılır yaa, abi rock yapsak sert çalsak, DJ çıkart sahneye CD�den, bilgisayardan çalsın gibi soruları veya tepkileri olanlar lütfen bizimle irtibata geçmesinler.

livemusiconstage@hotmail.com