Melissa Dinçer ve Kerem Güneş'le Özel Müzik Geceleri!

"Süperdi", "Sevişerek Ölelim" gibi şarkılarıyla önce internet fenomeni olan, sonra yaptığı albümle ortalığı kasıp kavuran İnternet Kraliçesi Melissa Dinçer (Melissa Boyner), en güzel şarkıları besteci/solist Kerem Güneş ile birlikte söylüyor!
3 farklı konseptteki program seçeneklerimiz ve her birine özel repertuvarımızla bambaşka gecelere hazır olun!

"POP-UP"
En güncel ve popüler Türkçe şarkıların, klasiklerle harmanlandığı, istek şarkıların ardarda okunduğu POP UP programımızda bize eşlik etmeden duramayacaksınız.

"MUHTEŞEM DOKSANLAR"
90'lı yılların unutulmaz Türkçe şarkıları MUHTEŞEM DOKSANLAR ile sizlerle. Şu anda yapılmakta olan 90'lar pop programlarından farklı olarak, klasikleşmiş 10-15 şarkının ötesinde, çok daha kapsamlı ve her tarzı barındıran özel repertuvarıyla "şimdi böyle şarkılar yok!" dediğiniz eserleri sizlerle buluşturuyoruz.

"ZİYAFEST"
Yemek müziğine kendi yorumumuzu katarak, sakin ve huzurlu bir soundla Türkçe, İspanyolca klasikleri sizlere ZİYAFEST ismiyle sunuyoruz.

Kaliteli orkestramız ve geniş sahne repertuvarımız ile çeşitli mekanlarla görüşmelerimiz başladı.
İlgilenen mekan sahipleri menajerlik hizmetimize ulaşabilirler.
Bir çok projemiz var ve Müzisyen arayışlarımız devam ediyor. Klasik gitar, elektro gitar,akustik gitar ve klavye çalan Müzisyenler çeşitli projelerimiz için ulaşabilirler.

Daimon Organizasyon
Gsm: 0537 024 62 18
Mail: keremgunesofficial@gmail.com
Sosyal Medya: www.facebook.com/KeremGunesOnline Melissa Dinçer | Facebook