Merhaba Arkadaslar,

Yeni bir Projeye adim atmak istiyorum ve Rhein-Main cevresinde düzenli beraber calisa bilecegim Müsizyen Arkadaslar ariyorum.

Aklimda batti ve türk enstrümanlarla bir araya gelmis Müzik toplulugu olusturmak var. Müzik türü olarak Halk-, Özgün- ve Fantazi-Müzik olacaktir. Daha dogrusu bu eserleri farkli yorumlamaktir. Biraz Jazz, biraz Rock karekterini katarak güzel ve farkli seslerde olusan eserleri begenime sunmaktir.

Ilk etapta bu Projenin tüzügü para kazanmak degildir. Daha dogrusu inadina dünyanin sadece parayla dönmedigi ve biz insanlar farkli ülkelerde, farkli inanca sahip, farkli dileri konusan ve rahatlikla beraber yasaya bilecek toplum oldugumuzu ortaya koymaktir.

En önemliside hepimizin ayni dili konusup ve anlamaktir, buda Müziktir.

Bu Proje icin gereken Müsizyenler ise:

Akustik Gitar
Bass Gitar
E-Gitar
Ritim: Perküsyon/Bateri/Davul
Cello
Keman
Kabak-Kemane
Klavye/Org
Kemence
Kaval/Zurna/Balaban/Mey
Baglama/Elektro Baglama/Cura
Solist Bay/Bayan

Temiz, büyük calisma yeri ve belirli kapasiteye kadar cihazlar mevcudtur. Düzenli calismalara katilmak isteyen arkadaslar lütfen mail atsin. Bu Proje uzun soluklu olacaktir ve bu yüzden lütfen sadece ciddi ve sabirli olan arkadaslar mail atsin.

Yas hic fark etmez. Sadece enstrümanlariniza hakim ve belirli tercübeye sahib olmaniz yeterli. Eger cevrenizde farkli ülkelerde gelen Müzisyen Arkadaslar var ise ve bize katilmak isterseler, kesinlikle olumludur. Verecegimiz mesaj anlaminda daha iyi olur diye düsünüyorum.

Görüsmek ümidiyle.
mangokern@web.de