Her Neyse, Basçı ve Gitaristini Arıyor (Ciddi Proje)

Müzisyen - Grup Arayanlar içinde Her Neyse, Basçı ve Gitaristini Arıyor (Ciddi Proje) konusu, Selam Müzisyen dostlar; Grubumuz İstanbul Anadolu yakasında merkezlenen, ileriyi düşünüp büyük oynamayı planlayan bir pop-rock beste grubudur. Yaşlarımız 23 ve 29. Şu an 2 kişiden oluşuyoruz: Vokal-klavye ve davul. Provalarımızı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Her Neyse, Basçı ve Gitaristini Arıyor (Ciddi Proje)


  1. #1
    berkbekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkbekar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Her Neyse, Basçı ve Gitaristini Arıyor (Ciddi Proje)

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selam Müzisyen dostlar;

    Grubumuz İstanbul Anadolu yakasında merkezlenen, ileriyi düşünüp büyük oynamayı planlayan bir pop-rock beste grubudur. Yaşlarımız 23 ve 29.
    Şu an 2 kişiden oluşuyoruz: Vokal-klavye ve davul. Provalarımızı Kadıköy'de alıyoruz.

    Kendimizden bahsedecek olursak, hedefimiz gidilebilecek en iyi noktaya gidebilmek, bu yüzden sadece keyfi bir grup değiliz. Hem keyifle hem de disiplinle ve düzenle çalışan bir grubuz. Aradığımız arkadaşların da disiplin ve düzenle, profesyonelce çalışmasından yanayız.

    Planlarımız arasında en başta sahneler almak, sonrasında dijital platformlara müziklerimizi vermek, klip çalışmaları yapmak, daha ilerisinde de turneler, büyük konserlerde adımızı duyurmak gibi çalışmalar var. Tüm bunlar için sürekli çalışmayı ve fikirler geliştirmeyi amaçlıyoruz. Güvenilir müzik bağlantılarımız da mevcut.

    Ritim box ile çalışacağız. Yani şarkıların yaylılar, back vokaller, synth padler gibi partisyonlarını ritim box'tan dinleyerek.

    Basçı ve gitarist arkadaşlarımızda aradığımız özelliklere gelecek olursak, ayrıntıları zaten telefonla görüşüp birbirimize aktarırız ancak basitçe buradan yazmak gerekirse; öncelikle müzik kulağının, nota ve armoni bilgisinin olmasını istiyoruz. Sürekli provalarda birbirimize çalmalar vb. konularda fikirler veriyoruz, fikir çarpıştırıyoruz. Kayıtlarımız, evde çalışabilmek için MIDI halinde mevcut ancak arkadaşlarımızın bas, gitar bölümleri ve diğer tüm bölümler hakkında 'bu şöyle olsa daha güzel olabilir' gibi fikirleri sunmasını, yaratmasını istiyoruz.

    Bunun haricinde iş veya okul gibi bağlayıcı durumlarının grubu etkilememesini, ikisini bir arada yürütebilmelerini istiyoruz. Mesela gündüz okul, akşam prova; hafta sonu ev çalışması gibi sürekli çalışmalara rahatça katılabilmelerinden yanayız.

    Aynı zamanda evde rahatça şarkılara çalışabilecek ekipmanı, çalışma sürecini hızlandırabilmek için de birlikte ev çalışmasını sağlayacak vakti olan arkadaşlar arıyoruz.

    Son olarak da halihazırda başka grupları olmasın. Back vokal yapabilme durumları varsa güzel olabilir ama özellikle aradığımız bir durum değil. Ego konusunda da sıkıntı çekmemek istiyoruz. Zaten eminim kimsenin tahammül edebileceği birşey değildir.

    Kendini gruba, bu projeye adayacak, ileride işler tabiri caizse büyüdüğünde grubu birinci planına koyacak arkadaşlar olsun istiyoruz.

    Şarkılarımız hakkında fikir edinebilmek için https://www.facebook.com/herneyseofficial/ adresimize bakabilirsiniz. İletişim için berkbekar2@gmail.com adresine yazabilirsiniz. Sürekli kontrol edebiliyorum. Çalarken kaydedilmiş videosu olan arkadaşlar önceliğimizdir.

    İlan uzun oldu farkındayım :) Ancak yeterince kafanızda bilgi olsun istedim. Bunun haricindeki detayları da telefonla görüşerek hallederiz arkadaşlar.

    Hepinize bol müzikli günler
    Eklenmiş Resmin Önizlemesi -1-profil.jpg  

  2. #2
    berkbekar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    berkbekar isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Her Neyse, Basçı ve Gitaristini Arıyor (Ciddi Proje)

    Bulunmuştur, teşekkürler.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Her Neyse, Basçı ve Gitaristini Arıyor (Ciddi Proje)
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. acil 80 ile 800 takas arıyorum fark neyse verilecekacil 80 ile 800 takas arıyorum fark neyse verilecek

    Orgum ful çalışır durumda cevo 16mb kart vardır
  2. Basçı aranıyorr..Basçı aranıyorr..

    Arkadaşlar rock grubumuza bas gitar çalan birine ihitiyacımız var .. Ulaşmak isteyen mesaj atsın .
  3. Neyse Halim, Çıksın FalimNeyse Halim, Çıksın Falim

    Türkiye'nin 31 Temmuz 1959'da başlayan ve bu sene 50'nci yılını kutlayan Avrupa Birliği'ne adaylık sürecini eğlenceli bir bakış açısı ile mercek altına alındı. Bu serüvene, günlük hayatımızın en önemli iletişim araçlarından biri olan kahve falı ile yaklaşan, "Neyse Halim, Çıksın Falim" adlı belgesel film, 30 Temmuz Perşembe günü saat 19.00'da Pera Müzesinde gerçekleştirilecek gösterimle tanıtılacak. Devamı...
  4. Bengü - Ciddi Ciddi Şarkı SözüBengü - Ciddi Ciddi Şarkı Sözü

    kalbim taşa döndü kışa döndü yürek fena halde göğsünde bana bir yer yok mu yaşardım himayende yani ciddi ciddi gidiyomusun sahi sevdim seni bilmiyomusun öldür bari sağ bırakma yaşayamam öyle anlamıyosun
  5. Bengü - Ciddi CiddiBengü - Ciddi Ciddi

    Bengü - Ciddi Ciddi kalbim taşa döndü kışa döndü yürek fena halde göğsünde bana bir yer yok mu yaşardım himayende yani ciddi ciddi gidiyomusun sahi sevdim seni bilmiyomusun
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi