Slm..orhan_grl!

Sanırım kn3000 org konusunda bilgilisin. Bunun için Sana benim
Technics sx-KN3000 org hakkında aşağıda bazı sorularım olacak.

Ben bu klavye hakkında intertette yabancı sitelerde ingilizce çok yazılar açıklamalar okudum, ve bilhassaTechnics sx-KN3000 ni ve diğer üst serilerini Proff müzik yapanlar kullanıyor. Technics sx-KN3000 Orgu ben Türkiyede bulamadım. Yurtdışından Technics sx-KN3000 nin yabancı sahibi Klavyeci Müzisyen olan kişi vefat etmiş ve hanımıda cihazlarını ucuzca satışa çıkarmış vesileleyde bende klavyeyi fiyatından çok aşığıya Satın aldım. Çünkü Technics sx-KN3000 ikinci el serisi fiyatı (1000-1500 euro arasında satılıyor)Avrupada pahalı ve çok tutuluyor.

Cihaz benim elime dün ulaştı. Tek kelemeyle Harika gerçekci seslere sahip bir klavye ve kendi fabrika çıkışında içinde (Türk ve Arab 4-4 Oryantel ritimi ,, Vahte ,, 2-4 Türk pop ,, 3-4 walz ,, Slow Vahte vs var.) Sesler ise ( Kanun,,Cümbüş,, tambur,, klarnet vs) Ve ayrıca genelde başka diğer bütün ulkelerin ritim ve sesleri var.

Bende İkinci Klavye olaraktan Yamaha OR700 DE var (İki orgu aynı ses tonlarıyla ve Ritimleriyle, örneğin bir SAKSAFON VEYA KANUN sesiyle Sonra 4-4 0ryantel Ritimiyle Kyasladığımda Technics sx-KN3000 nin sesleri ritimleri Yamaha OR700 den daha gerçekci ve tatlı hakiki ses tonları ve ritimleri veriyor.

Yalnız !!
Style converter programıyla yaptığım çeşitli (Roland, Yamaha, Gem, vs) ritimleri Technics sx-KN3000 yüklüyorum ama cok kötü calıyor 2-4,, 4-4,, Vahte vs hiç alakası olmayan vuruş yapıyor türk ritim demeye bin şahit ister misali yalnız Technics sx-KN3000 kendi içinde olan (Oryantal,çiftetelli,Vahte vs buna benzerleri çok harika çalıyor. Acaba benmi yanlış ceviri yapıyorum.?

Birde Technics sx-KN3000 uyumlu (saz, elektro saz ve buna benzeyen) sesleri nasıl yükleriz?

şimdiden teşekürler.