Çeşitli Mikrofon, enstruman ve line seviye sinyallerinizi bir miksere veya başka bir ses girişine bağlamanıza imkan tanıyan profesyonel kalite bir ses arabirimi. Art Tube markasının pre-ampfi projeleri arasında en son nesil ve en kaliteli nesil olarak piyasada yerini korumaktadır. Çeşitli müzik marketlerinde stokta bulunmamasının tek sebebi çok rağbet görmesi ve kullananlarında pozitif yorumları. Biz aleti aldığımızda ilk Samson C01 mikrofonla denedik ve gerçekten güzel bir kalite aldık fakat stüdyoyu özel nedenlerimizden dolayı kapatıyoruz. Normal şartlarda bu pre-ampfiyi satmıcaktık belki geri dönüş olur diye ama geri dönüş olmucağı için satmaya karar verdik. Çeşitli özellikleri var örneğin; Yüksek hassasiyetteki LED seviye kontrolü sağlayabiliyorsunuz. 70dB seviyeye kadar çıkabilen temiz muzikal kazancı ve yüksek çıkışlı sinyal sürebilme zevkine varabiliyorsunuz. Ciddi alıcılar için gelişmiş özelliklerini de paylaşıyorum.


CMRR: >60dB (typ.)
Dinamik Aralık: >100dB (20Hz - 20KHz)
Eşdeğer Giriş Gürültüsü: <-130dB (XLR-XLR A-ağırlıklı)
Frekans Cevabı: 10Hz – 40KHz, +/-1 dB
Maksimum Kazanç: 70dB (XLR - XLR), +50dB (1/4”- XLR)
Maksimum Giriş Seviyesi: +17dBu (1/4”), +16dBu (XLR)
Maksimum Çıkış Seviyesi: +20dBu (1/4”), +26dBu (XLR)
THD: <0.05% (typ.)
Vacuum Tube: 12AX7A (el ile seçilmiş)


Aynı zamanda resimde gördüğünüz üzere; Gain ve Output düğmelerinden istediğiniz seviyeleri bulabilir ve o şekilde kayıt alabilirsiniz. Sadece bununla sınırlı da değil IMPEDANCE, FILTER, LIMIT, PHASE gibi tuşlarla da cihazın fonksiyonlarını kullanabilirsiniz.


Fiyat konusuna gelince; biz sıfır olarak almıştık aleti. Şimdi bakıldığında 225 TL ye varan bir fiyatı var. Biz 170 TL diyoruz. Alet sadece 35 gün kullanılmıştır. Yanında enstürman ve Mikrofon için profesyonel kablolarıda dahil, kutusunda, garanti belgesinde ve her nerde olursanız olun kapınıza kadar kargo fırsatıda sunuyoruz.
Cihazın resmi;-26yy4.jpg

İletişim Adresleri:
Facebook: Günay Karaoğlu | Facebook
GSM: 0546 257 27 43 (Turkcell)
MSN: rho3dos@hotmail.com