Orijinal Yamaha YCL-250 midir?

Üflemeli Çalanlar içinde Orijinal Yamaha YCL-250 midir? konusu, Merhaba, İnternette rastladığım bir ilanda uygun fiyata bir " Yamaha YCL-250 Sib" klarnet buldum ve almaya karar verdim. Ancak, sitede gördüğüm resimlerle, internette arattığım diğer ycl-250 modelinin resimlerini karşılaştırdığımda Yamaha ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Orijinal Yamaha YCL-250 midir?


  1. #1

    Standart Orijinal Yamaha YCL-250 midir?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba,

    İnternette rastladığım bir ilanda uygun fiyata bir "Yamaha YCL-250 Sib" klarnet buldum ve almaya karar verdim. Ancak, sitede gördüğüm resimlerle, internette arattığım diğer ycl-250 modelinin resimlerini karşılaştırdığımda Yamaha ambleminin, üzerindeki yazıların ve taşıma çantasının farklı olduğunu gördüm. İster istemez şüphelendim.

    Tecrübeli arkadaşlara danışmak istedim; acaba gibi modellerin taklitlerine hiç rastladınız mı? Orijinal olduğunu anlamak için neye dikkat etmek gerekir?

    Yardımlarınız için teşekkürler...

  2. #2
    vuralkaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    vuralkaya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Orijinal Yamaha YCL-250 midir?

    istersen bende sıfır ambalajında orjinal Yamaha ycl 250 var.bana ulaşabilirsen bu durumu konuşabiliriz.muratsinankartal@hotmail.com mail adresim bu


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

yamaha 250 sıb, yamaha ycl 250 sib
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Yeni org alacam.Or 700 ya da tyros serisi.Bu orglar kaliteli midir.Lütfen yardım edinYeni org alacam.Or 700 ya da tyros serisi.Bu orglar kaliteli midir.Lütfen yardım edin

    Yeni org alacam.Or 700 ya da tyros serisi.Bu orglar kaliteli midir.Lütfen yardım edin
  2. Pa 80 1800 TL iyi midir?Pa 80 1800 TL iyi midir?

    Merhabalar; Abim org almaya karar verdi. Özelliklerinden fazla anladığımız olmadığı için size danışıyorum arkadaşlar fiyat normaldir demi? Özellikler şudur: KORG PA80 16 MGB KARTLI TEMİZ 16 MGB CEVO TAYLAN ÖZEL KART.1800TL.KALIN ÇANTA HEDİYE.. Daha değişik klavye örnekleri de verebilirsiniz. Max. 2000 TL..
  3. First Austria - FA-3060 mikrofon iyi midir?First Austria - FA-3060 mikrofon iyi midir?

    Tek yönlü. Frekans - 60 Hz - 14 kHz. Hassasiyet - 72 dB + 3 dB / 1 kHz. Empedans - 600 Ohm + / ​​-30%.
  4. Alt yapı Tsm arşivim orijinal(%99)Alt yapı Tsm arşivim orijinal(%99)

    Arkadaşlar bu parçaların hepsini yüklemek oldukça zahmetli vede tuzlu olur bildiğiniz gibi.O yüzden işinize yarıyacak olanı seçin ve yazın ben yüklüyeyim. İlgili Konuya Gitmek İçin Tıklayınız > Açık bırak pencereni Adanın yeşil çamları Ağlama değmez hayat Ağlamakla inlemekle-Sadi Hoşses Akasyalar açarken-Hüzzam(ud)
  5. HADISE  DUM TEK TEK  ORIJINALKI NE ORIJINALHADISE DUM TEK TEK ORIJINALKI NE ORIJINAL

    HADISENIN DUM TEK TEK ORIJINALI VAR AMA LINK HALINE SALAMIYORUM ulasa bilecegim mail adresi yazarsaniz size gonderrim sevgilerrrrr md paylastikca guzeldir :)))
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi