Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu

VST - VSTi & Diğer Müzik Programları içinde Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu konusu, Selam arkadaşlar. Adobe Audition 1.5'te ve aynı zamanda cool edit'te şu sorunla karşılaşıyorum. adobe audition'da vokali kaydediyorum üstüne tıklayıp vokali açtığımda çalmıyor. Öyle çok acemi sayılmam bu konularda beat falan ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu


  1. #1
    rhymestein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rhymestein isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selam arkadaşlar. Adobe Audition 1.5'te ve aynı zamanda cool edit'te şu sorunla karşılaşıyorum.
    adobe audition'da vokali kaydediyorum üstüne tıklayıp vokali açtığımda çalmıyor. Öyle çok acemi sayılmam bu konularda beat falan yapıyorum ama anlamış değilim.

    kısaca: adobe de vokali açıyorum üstüne tıkladığımda açılan yerde (edit bölümü oluyo heralde) vokalin ses gelmiyo daha doğrusu ses çalmıyo bile alttaki player grileşiyo player'ı açıp kapıyorum yine çalmıyo. acil yardım edermisiniz lütfen ?

    şimdiden çok teşekkürler. saygı sevgi barış.

    ekran fotoğrafını da atayım da tam olsun bari

    Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu-adobe-sorun.png

    - - - Güncellendi - - -

    arkadaşlar sorunu programı silip tekrar yükleme gibi ilkel bir yöntemle çözdüm. Elbet başkaları da karşılaşacak bu sorunla başlık kalsın bence.
    - - - Güncellendi - -

  2. #2
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu

    Sorunu "Device Properties" başlığı altında "Wave Out" sekmesinde ses kartınız seçili iken en sağdaki "Use this device in Edit View" kutucuğunu işaretleyerek çözebilirsiniz.

    Aynı şekilde "Device Order" başlığı altında "Playback Devices" sekmesinde sağ tarafta "Multitrack Device Preference Order" altında mevcut olan ses kartınızın üzerine tıklayıp, iki kutucuk arasında altta yer alan "Use in EV" butonunu kullanarak da yapabilirsiniz.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları

  3. #3
    rhymestein - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    rhymestein isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Adobe Audition 1.5 Ses Dinleme Sorunu

    teşekkür ederim. sorunu çözdüm fakat bu bilgi de bir köşede bulunsun. Baya faydalı bi bilgi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

adobe ev keyfi müzikk, adobe audition kulaklıga ses vermıyor, adobe audio 1 5 müziğin hoparlerden ses gelmiyor, adobe audation ses vermiyor, adobe audition 15 edit view ses vermiyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Adobe Audition 3 Kayıt Sorunu !!!Adobe Audition 3 Kayıt Sorunu !!!

    arkadaşlar ilk kaydettigim kayıt calınınca mikrofonum açık olmadıgı halde kulaklıktan gelen sesi alıyo.yani kısacası kanallar arası sesler çakışıyo .ses kartımın marka/modeli Creative soundBlaser 5.1 eax 24bit .Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler...
  2. Adobe Audition 1.5 Açılım sorunu?Adobe Audition 1.5 Açılım sorunu?

    Arkadaşlar Adobe Audition 1.5 i bilgisayarıma kurdum kurduktan sonra açmak için tıkladım ama açılmadı bir bölüm var sadece açılırken orayı geçmiyor başka bir bilgisayarda denedim yine olmadı. Yardım ederseniz sevinirim.
  3. Adobe Audition 1.5 kaydetme sorunu!Adobe Audition 1.5 kaydetme sorunu!

    Merhabalar, adobe ye kaydımı aldım. Ancak nasıl kaydedicem, koyduğum bütün trackleri sıra sıra kaydetme gibi bir seçenek çıkartıyor ki buda çok saçma olur. Demo sürümü değil çok acil yardım lazım biri nasıl yapacağımı anlatabilir mi ? Beat'e tıklayıp kaydetmem gerekiyor sanırım, ancak bir yerde birden çok beat var...
  4. Adobe Audition 1.5 kayıt sorunuAdobe Audition 1.5 kayıt sorunu

    Bi sorunum var.Adobe Audition 1.5 kullanıyorum.ses kaydı alırken kanallardan birine koyduğum müzik kayıt aldığım kanala geçiyor.kayıt aldığım kanalda sadece mikrofondan gelen seslerin olması gerekmez mi?bi türlü halledemedim bu sorunu.yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
  5. Adobe Audition 3 kulaklık sorunuAdobe Audition 3 kulaklık sorunu

    Arkadaşlar merhaba, bir laptopum var genel özellikleri de iyi, i5 işlemcili, ADOBE AUDİTİON 3 yükledim, problemim şu; programda şarkı açıyorum ve dinleyebiliyorum ama kulaklığı taktığımda ses halen hoparlörden geliyor, kulaklığa ses vermiyor.. Ama aynı şarkıyı winamp ile kulaklıktan dinleyebiliyorum. Programın hangi ayarıyla ilgili bilmiyorum, yardımcı olurmusunuz?
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi