boşuna soru sorma dostum buradan aynı problem ben de de var. ama ne yazık ki kimse bir cevap vermiyor. ancak malzemerlini satsınlar başka bir şey bildikleri yok. şimdi bize böyle deme falan diyceksiniz biliyorum ama 5. ayda sordugum soruya cevap veren bile çıkmadı. sen en temizi kurulumlu olan bir dosya indir torrentten.

ilgine tesekkurler lastcron. Evet bende farkettim. harddisk satan arkadaslarin listelerinde var ancak paylasmak istemiyorlar. E simdi dicekler ticaret boyle birsey. Hayir. Sizin dev bir arsivi tek bi yerde toplayip bunu satmaniz evet mantikli takdirde ediyorum. zira oyle arsivi toplamak buyuk is gucu ancak icindeki bir yazilimi sanki telif haklarina sahip gibi korumayi anlamadim ben.

Keske torrent bulabilsem. Tek buldugum torrent 3dvdlik sample torrenti onu indirdim. ama icinden diger dosyalar cikmadi. Haliyle gunlerle bekledigimle kaldim.

Zamaninda bu forumda konusulmus uzunca. Bircok insanda yuklemis bilgisayarina calistirmis kurcalamis. Haliyle eminim birilerinin arsivinde bu dosyalar var.

Ben elime gecer gecmez en temizinden bir torrent yapip en az 6 ay seedlicem. Herkes faydalansin.

Umarim sesimizi duyan cikar. sevgiler.