a300tr ye ses sistemi nasıl takarım

Yamaha Klavyeler içinde a300tr ye ses sistemi nasıl takarım konusu, merhaba arkadaşlar a300tr ye ses sistemi takılıyormu acaba takılıyorsa nasıl yapabilirim + harici ek kablolara ihtiyac varmı teşekürler...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: a300tr ye ses sistemi nasıl takarım


  1. #1
    tuncay34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tuncay34 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart a300tr ye ses sistemi nasıl takarım

    Sponsorlu Bağlantılar


    merhaba arkadaşlar a300tr ye ses sistemi takılıyormu acaba takılıyorsa nasıl yapabilirim + harici ek kablolara ihtiyac varmı teşekürler

  2. #2
    murtifero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    murtifero isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: a300tr ye ses sistemi nasıl takarım

    Burda bu soruya cevap vermek bana düşermi acemi bi Yamaha'cı olarak bilmem ama iyi bir bilgisayarcı olarak şunu tavsiye ederim org un arkasında bulunan kulaklık çıkışından ses sistemine bağlayabilirsin bi sorun olmaz.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

orgu tv ses sistemine bağlama, yamaha a300 tr ses kartı, yamaha a300 tr ses sistemine bağlama, yamaha a300 tr ses sistemine bağlantı, yamaha a300 tr ses sistemine bağlantısı, yamaha a300 tr mikrofon bağlamak, a300tr kulaklık tavsiye, yamaha anfi ye ses sistemi bağlama, yamaha a300tr amfiye bağlama, yamaha a300 tr amfi baglama, yamaha a300tr anfi bağlantısı, ses sistemine nasıl ek yapabilirim, yamaha a300 anfideki sesi nasıl
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. g-600,a300tr ya da i3 arıyorum...g-600,a300tr ya da i3 arıyorum...

    arkadaşlar 500 tl civarı bütçem var. bu 3 model arasında karar veremedim... tavsiyeniz hangisidir. elinde temiz cihaz olan arkadaşla görüşebilirim... ecz_baha@hotmail.com
  2. Yamaha A300TRYamaha A300TR

    Merhaba arkadaşlar, Arkadaşlar bu cihazı almaya karar verdim.Sizin görüşleriniz bu cihaz nasıldır özellikleri avantajları dezavantajları nelerdir ?Şuan amantörüm fakat pro olunca durmadan org değiştirmek istemiyorum.Bu org pro mudur nasıldır yani biraz tanıtsanız :)
  3. İs 50 mi a300Tr miİs 50 mi a300Tr mi

    Sitenize yeni üye oldum alet karşılaştırmaları diye bi forum göremedim onun için buraya açıyorum.yanlış forumdaysa taşınmasını rica ediyorum. Yamaha A300TR mi Yoksa Korg İs50 Mi Düğünlerde Daha iyi performans verir ? Korgdaki en önemli avantaj pitchbend olayı Yamahadaki Tekerlek pitchbendleri hiç sevmiyorum:rolleyes:
  4. Kondesötlü mikrafon ses kartı ve bilgisayar bağlantı sistemi nasıl?Kondesötlü mikrafon ses kartı ve bilgisayar bağlantı sistemi nasıl?

    Arkadaşlar bende fire wire ses kartı bedhinger 802 mixer ve mxl kondesörlü mic var ayrıntısına kadar nasıl sistemi kuracağım konusunda yardımcı olabilecek biri varsa yazabilir mi acil lütfen.
  5. yamaha a300tryamaha a300tr

    selam arkadaşlar.bende a300tr var.ilahi yapmaya çalışıyorum.ilahi ritim ve midilerde yardımcı olursanız sevinirim.bir de ben orgu a 300 ü fazla tanımıyorum.midi ve ritim atılabilirmi..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi