• Adapter video, ses ve resim dosyaları arasında dönüşüm yapabilen ve dönüştürme işlemi için kalite ayarlaması yapabilen ücretsiz bir yazılımdır. Adapter çoklu dosya dönüştürme desteği ile çoklu olarak dönüşüm yapabilen program ayrıca internet adresinden video/ses veya resim dosyası alarak dönüştürebilmektedir.


Adapter video, ses ve resim dosyaları arasında dönüşüm yapabilen ve dönüştürme işlemi için kalite ayarlaması yapabilen ücretsiz bir yazılımdır. Adapter çoklu dosya dönüştürme desteği ile çoklu olarak dönüşüm yapabilen program ayrıca internet adresinden video/ses veya resim dosyası alarak dönüştürebilmektedir.

Adapter video ve ses dosyaları için öntanımlı dönüştürme türlerini kullanabilir. Cep telefonu, mp3/mp4 çalar gibi cizahlar için hazır ayarlamaları bulunmaktadır.

Adapter ile neler yapabilirsiniz?

Popüler video dosya türleri arasında (avi, dv, flv, gif, mov, mp4, m4a, 3gp, 3g2, mpeg, wav, rm, ...) dönüşüm yapabilir.

Video dosyalarını iPhone, iPod, PSP, Blackberry uyumlu video dosya türlerine dönüştürebilir. Bunun için öntanımlı ayarlamaları kullanabilirsiniz.

Video, ses ve resim dosya türleri arasında dönüşüm yapabilir. Dönüşüm yapabildiği dosya türlerinden bazıları şunlardır; 3g2, 3gp, 4xm, RoQ, ac3, alaw, asf, asf_stream, au, audio_dice, avi, crc, daud, dc1394, s, dv, dv1394, dvd, ea, ffm, film_cpk, flic, flv, gif, h261, h263, h264, idcin, image, image2, image2pipe, imagepipe, ipmovie, m4v, matroska, mjpeg, mmf, mov, mov, mp4, m4a, 3gp, 3g2, mp2, mp3, mp4, mpeg, mpeg1video, mpeg2video, mpegts, mpegvideo, mpjpeg, mulaw, nsv, null, nut, ogg, psp, psxstr, rawvideo, redir, rm, rtp, rtsp, s16be, s16le, s8, sdp, shn, sol, svcd, swf, u16be, u16le, u8, vcd, video4linux, vmd, vob, wav, wc3movie, wsaud, wsvqa, yuv4mpegpipe, ...

Medya dosyalarını iPod, iPhone ve iTunes'a kolay bir şekilde program içerisinden aktarabilirsiniz.

Dosyaların dönüştürme ilerlemesini gerçek zamanlı olarak dosyaları oynatarak görüntüleyebilir.

Medya dosyalarını program içerisinden oynatabilir ve dönüştürme öncesi ve sonrası hallerini görüntüleyebilirsiniz.

Video, resim ve ses dosyaları için dönüştürme ayarlarını detaylı olarak yaparak, kalite ayarlaması yapabilirsiniz.

Sürükle bırak desteği ile kolay bir şekilde dosya ekleyebileceğiniz programda ayrıca internet adresi girerekte dosya ekleyebilirsiniz.

Program otomatik güncellemeştirme desteği ile kendini güncelleyebilmektedir.

Video paylaşım sitelerinden video indirme özelliği sayesinden bilgisayarınıza innDireceğiniz flv video dosyalarını farklı dosya türlerine dönüştürebilirsiniz.

Diğer özellikleri:
Detaylı dosya özelliklerini görüntüler
Video dosyalarından anlık görüntü yakalayarak resim dosyası olarak kaydeder
Varsayılan kaydetme klasörlerini belirleme
Video ve ses dosyalarını keserek kaydedebilir

Ekran Görüntüleri:
Video Dönüştürme
Detaylı Video Ayarlama
Resim Dönüştürme
Ses Dönüştürme





Http://www.macroplant.com/release/Adapter_Setup.exe

Alıntı