selamlar, alt yapınız güzel olmuş elinize sağlık... benim de bir Yamaha psr e 403'üm var. usb girişi filan var. cubase programım da var programa da midi klavye olarak tanıttım ama henüz çok acemiyim. 2 soru soracağım, eğer yardımcı olursanız çok sevinirim..

1- keyboard'u midi olarak nasıl kullanacağım? Yani programın icine midi sesler bulup nasıl atacağım? attıktan sonra nasıl klavyeye yonlendireceğim o sesleri?

2- klavyenin icindeki kendi seslerini bilgisayara nasıl kaydedeceğim?

şimiden saolun
Selam. Teşekkürler yorumunuz için. Ben kayıtlarımı direk Yamaha PSR S970 üzerinden, bilgisayar girişi yapmadan 16 kanal sequancer kayıt şeklinde yapıyorum. Açıkçası çok ta bilgim yok cubase/müzik programları ve midi klavye bağlantı ayarlarından. Ancak size bu konularda yardımcı olabilecek birkonu ile ilgili özelden mesaj gönderdim.
İyi çalışmalar.

- - - Güncellendi - - -

değerli kardeşim güzel paylaşımlarınızı her zaman takip ediyoruz... sayfa kurallarına görede özelden msj. atarak şarkı verme olayı daha önceden yaşanan bazı sorunlardan dolayı sıkıntı yaratmıştı. mümkünse paylaşıınızı herkese açık yaparsanız metezori olmamış olur... çok teşekkür ederim...
Teşekkür ederim. Lütfen yanlış anlaşılmasın. Özelden download linkini göndermemin sebebi emeğe saygıdan. Direk indirme linkini verdiğmde download eden çok oluyor ancak bir beğeni ya da yorum yazan olmuyor. Sebebi budur. Ben bu paylaşımlarımı herhangi bir ücret ya da menfaat beklemeden yapıyorum. Yine de özel mesaj konusu forum kurallarınız aykırı oluyorsa sıkıntı yok. Paylaşımlarımı sadece dinleme linki şeklinde yaparım.