My PC

Bilgisayar ve Müzik içinde My PC konusu, My PC, sisteminizi 300'den fazla uygulamanın mevcut sürümüne göre kontrol etmek ve kolaylaştırılmış güncellemeye izin vermek için tasarlanmış taşınabilir bir uygulamadır. Eğitim videosu mevcut. My PC'yi çalıştırdığınızda, size yalnızca desteklenen ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 1 sonuçtan 1 ile 1 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: My PC


  1. #1
    alto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alto isimli Üye şimdilik offline konumundadır Moderator

    Standart My PC

    Sponsorlu Bağlantılar


    My PC, sisteminizi 300'den fazla uygulamanın mevcut sürümüne göre kontrol etmek ve kolaylaştırılmış güncellemeye izin vermek için tasarlanmış taşınabilir bir uygulamadır. Eğitim videosu mevcut.

    My PC'yi çalıştırdığınızda, size yalnızca desteklenen bir yazılım listesi gösterecek ve ardından durumu size bildirecektir. Yeşil, en son sürümün yüklü olduğu anlamına gelir; kırmızı, eski olduğu ve siyah, şu anda yüklü olmadığı anlamına gelir. Bu görsel temsil, her şeyi organize ve yönetilebilir tutar.

    My PC, solda 17 farklı kategoriye ayrılmış uygulamalar, sağda bir uygulama güncelleme özeti, mevcut seçenekler, başlatma, bir kaldırıcı ve hatta bir zamanlayıcı ile basit, kullanımı kolay bir arayüze sahiptir. Ekranın üst kısmında, yüklenecek uygulamalar, güncel ve hatta Windows Güncellemeleri hakkında basit bir genel bakış listelenir. Eski yazılımların kurulumu mümkün olduğunca sessiz ve sorunsuz bir şekilde gerçekleştirilir, bu da kurulum sihirbazlarının karıştırılmaması anlamına gelir. Diğer bir yararlı seçenek ise My PC'nin 64 bit uygulamaları varsayılan olarak 64 bit sistemlerde deşifre etme ve yükleme yeteneğidir ve isteğe bağlı olarak 64 bit sistemlere 32 bit uygulamalar yüklemeyi seçebilirsiniz. Programları güncellemeden önce otomatik olarak kapatma ve birden çok programı hızlı bir şekilde kaldırma özelliği de vardır.
    Nasıl kullanılır..


    link
    Eklenmiş Dosya
    Konu alto tarafından (06 Haz 2023 Saat 15:50 PM ) değiştirilmiştir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi