M-Audio Keyrig 49 ve Oxygen 49

Bilgisayar ve Müzik içinde M-Audio Keyrig 49 ve Oxygen 49 konusu, Merhabalar, yakın zamanda bir midi controller klavye almayı planlıyorum ve kullanmakta olduğum diğer M-Audio ürünlerinin kalitesinden çok memnun olduğum için tercihim yine M-Audio'nun midi controller serisinden Keyrig 49 veya Oxygen ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: M-Audio Keyrig 49 ve Oxygen 49


  1. #1
    Theodenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Theodenn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart M-Audio Keyrig 49 ve Oxygen 49

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar, yakın zamanda bir midi controller klavye almayı planlıyorum ve kullanmakta olduğum diğer M-Audio ürünlerinin kalitesinden çok memnun olduğum için tercihim yine M-Audio'nun midi controller serisinden Keyrig 49 veya Oxygen 49 ürünleri yönünde.
    Asıl olarak gitar, bas ve davul çalıyorum fakat kendi projelerimi yaparken, uygulama ve besteleme kısımlarında VST enstrumanlar ile çalışırken bir midi keyboard'un eksikliğini hissediyorum. Keyboard konusunda pek bir deneyimim yok çok eskiden küçük bir klavyem vardı o kadar.
    Oxygen 49 ve Keyrig 49 arasında kalmamın sebebi Oxygen'deki ekstra midi kontrol düğmeleri. Ben daha çok progressive rock, akustik, jazz ve klasik tarzda müzikler üretiyorum. Açıkçası midi kontrol düğmeleri özellikle akustik yaylı VST programlarında enstrumana akustik hissini vermek için kullanılabilir diye düşünüyorum. (pitch, phase vb..)
    Keyrig 49'da midi kontrol tuşlarının azlığı beni düşündürdü açıkçası. Fakat Keyrig 49'un fiyatı ve dış görünüşü bana daha cazip geldi.
    Elektronik tarzda müzik yapmadığım için ekstra midi tuşlarını pek fazla kullanacağımı sanmıyorum. Ama açıkçası tam olarak emin olamıyorum.
    Bu iki ürünün tuş hissi ve özellikleri doğrultusunda bana hangi ürünü önerebilirsiniz bunu öğrenmek istiyorum. Şimdiden teşekkürler.

  2. #2
    Theodenn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Theodenn isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: M-Audio Keyrig 49 ve Oxygen 49

    Biraz daha araştırma yaptım, bana en uygun midi keyboard "M-AUDIO Keystation 88es" gibi gözüküyor. 4 oktavlı bir keyboard çok yetersiz gelecek diye düşünüyorum. O yüzden 88 tuşlu bu modeli almayı planlıyorum. Aynı keyboard'un daha ucuz olan bir alt modeli yani "61es" ile "88es" ile arasında çok fazla bir fiyat farkı yok ve almışken gerçek bir pianonun oktav genişliğine sahip bir keyboard almanın daha mantıklı olacağını düşünüyorum.

    M-AUDIO Keystation 88es kullanan ya da bilgisi olan arkadaşlar bu ürün hakkında fikirlerini söylebilirlerse çok memnun olurum. İyi çalışmalar herkese.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

m audio oxygen 49 fiyat, m audio oxygen 49 2 el, m audio oxygen 49 nasıl kullanılır, m audio oxygen 49 2el, ikinci el m audio keyrig, key rig vs oxygen, m audio keyrig 49 kullanan, m audio oxygen 49 yorumlar, m audio oxygen 49 2 el fiyat, 2el m audio oxygen 49, m audio oxygen üzerindeki düğmeler, oxygen 49 fiyat, oxygen 49 m audio, oxygen 49 forum, m audio keyrig ve keystation hangi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Satılık M-Audio  Oxygen 61 Key Midi Klavye + M-Audio Fast Track Ses Kartı (İzmir İçi)Satılık M-Audio Oxygen 61 Key Midi Klavye + M-Audio Fast Track Ses Kartı (İzmir İçi)

    Merhaba arkadaşlar. Bahsettiğim "M-Audio Oxygen 61 Key + M-Audio Fast Track Ses Kartı" ürünleri İzmir içinden satıyorum. Yaklaşık 10 ay önce falan Gittigidiyor'dan satın aldım ve ailevi bir çok sebepten ötürü kullanamadım, sadece bir kez bilgisayara bağladım, kullanmayı dahi bilmiyorum zaten. Faturaları falan da duruyor.İsteyen sadece klavye için de irtibata geçebilir. İrtibata geçmek isteyenler özelden bana ulaşabilirler. Resimler:...
  2. Ankara içi M-Audio Keyrig 49Ankara içi M-Audio Keyrig 49

    alet çok temizdir sıfır gecikme kesinlikle son derece memnunum. 1 yıl kadar kullandım fakat çok fırsatım olmadığı için bu 1 yılın büyük kısmını kutusunda geçirdi. reason fl cubase ve daha birçok programla muhteşem bi uyum içinde çalışıyor. satış ankara içinde elden gerçekleşecektir. kutusu ile birlikte vereceğim iletişim için: ouozavci@gmail.com 0542 325 39 03 fiyat:185 lira
  3. M-Audio Keyrig 49M-Audio Keyrig 49

    M-Audio Keyrig 49 - M-Audio MIDI Keyboard sahibinden.com'da - 90829034 irtibat telefonu ve gerekli açıklama linkteki ilanda mevcuttur. saçma fiyat ve takas teklifleri için mesaj yazmayın. fiyat da indirim payı vardır takas düşünmüyorum..
  4. Alınık : İzmir İçi 2.el M-audio Radium 49-M-audio keyrig 49 -keystation 49 e alınırAlınık : İzmir İçi 2.el M-audio Radium 49-M-audio keyrig 49 -keystation 49 e alınır

    arkadaşlar başlıktada bahsettiğim gibi izmir içi m-audio keystation49 e - keyrig 49-radium 49 - cme m-key 49 ve bu fiyat aralıklarında olan temiz , az kullanılmış izmir içi midi klavye alınır . elinde bulunan arkadaşlar özel mesaj gönderebilirler. adresinden de görüşebiliriz.
  5. Behringer C-1 - M-Audio FastTrack USB 2 - M-Audio KeyRig 49Behringer C-1 - M-Audio FastTrack USB 2 - M-Audio KeyRig 49

    * Sattığınız ürün hakkında genel bilgiler : Behringer C-1 130TL Sehpa ve kablo dahil M-Audio KeyRig 49 180TL Kablo yazılım vs. mevcuttur M-Audio Fast Track USB II 200TL Toplam fiyat : 480TL * Ürünün yaşı : Ürünler birlikte alınmıştır, 7 aylıklardır, tertemiz çok az kullanılmış durumdalar. * Ürünün Durumu : Hasarsız, çiziksiz neredeyse sıfır * Fiyatı (Açık arttırmaysa başlangıç-bitiş fiyat ve tarihi) :
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi