Focusrite Teknik servis süresi Nekadardır?

Bilgisayar ve Müzik içinde Focusrite Teknik servis süresi Nekadardır? konusu, esbab Nickli Üyeden Alıntı saolasın kardeş. hakkını helal et mesajına cevabım baya geç oldu çünkü bahsettiğim sorunun dvamı vede başka problemlerim beni forumdan biraz uzak bıraktı... malesef emaneten onun yarısı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Toplam 2 sayfadan 2. sayfa BirinciBirinci 12
Bu sayfada toplam 12 sonuçtan 11 ile 12 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Focusrite Teknik servis süresi Nekadardır?


  1. #11
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Focusrite Teknik servis süresi Nekadardır?

    Sponsorlu Bağlantılar


    saolasın kardeş. hakkını helal et mesajına cevabım baya geç oldu
    çünkü bahsettiğim sorunun dvamı vede başka problemlerim beni forumdan biraz uzak bıraktı...

    malesef emaneten onun yarısı kadar iş gören bi makine gönderdiler ve nezaman arasam biz seni ararız deselerde kocabir HİÇ ten ibaret oldu bende bidaha aramadım. taa ki dün aradım yine ararız dediler ama bugün yine ben aradım başta hatırlamadılar bile
    önümüzdeki hafta istanbuldayım dedim gelin görüşür tanışırız dediler... Allah kimsenin hakkını kimseye bırakmasın benimkinide onlara
    Kardeşim şu firmanın adını sanını söylemekten çekinme, çekiniyorsan da işini bitirdikten sonra (sorunu halledikten sonra) buraya yazki, aynı duruma başkaları da düşmesin mağdur olmasın.

    Biz parayı çok zor kazanan insanlarız ve de yemeğimizden arttırıp cihaz alıyoruz, insanların bizi enayi yerine koymasına izin vermemek lazım.
    TaLoS ve esbab bunu beğendi.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html

  2. #12
    esbab - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    esbab isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Focusrite Teknik servis süresi Nekadardır?

    Kardeşim şu firmanın adını sanını söylemekten çekinme, buraya yazki, aynı duruma başkaları da düşmesin mağdur olmasın.

    Biz parayı çok zor kazanan insanlarız ve de yemeğimizden arttırıp cihaz alıyoruz, insanların bizi enayi yerine koymasına izin vermemek lazım.
    Evet ayıbı yok şu zamanda insanın 1 Tl bulmakta sıkıntı yaşadığı oluyor.

    1000/1300 TL ile alınabilecek en kaliteli ses kartı olarak Focusrite'in Saffire Pro 40 modeline yönlendirildim.

    gittigidiyordan tanıştığım ve zaman zaman alışveriş yaptığım Ankaradan "Gür Müzik" ten aldık ses kartını süreci ilk mseajda anlattım uzatmayayım servisi vede Türkiye distribütörü olan sayılı büyük bir firma olan "AKALIN MÜZİK" distribütör gibi değilde tali bayii gibi davranıyor.

    kime sorduysam iyi kart dedi ama ilk zamanlar net te arayıpta nedense rastlayamadığım yorumlar genelde saffirenin bilgisayara tanıtılması hep problem olmuş ve firma bundan dolayı yanan Firewire yanmasını da kullanıcı hatası olarak değerlendirip olayı kapatmaya çalışıyor.

    burada şu soruma cevap verirmisiniz! lazım olan bilgisayar konfigürasyonunu belirleyip, ona göre donanım listesi çıkaran ve listedeki ürünleri alıp montajını tek tek yapan, işletim sistemini kurup donanımları tanıtan birisinin ses kartını tanıtmasını bilmemesi nekadar mantıklı?

    bana hep bunu dayatmaya ve geçiştirmeye çalıştılar sonrada nedense sağlam olan kartın firewire çıkışı yanmış dendi ilk takmada da yanabiliyormuş bu meret?
    Hakem mheteine şikayetim olduğunda da şikayeti geri almassam ürünün kullanıcı hatası olduğu ve 650 tl masrafının ödenmediği için bekletildiğini beyan edeceklerini söylemek istediler !!!

    elimde belge olmayabilir ama kaybeden tarafın masrafları ödemesi şeklinde mahkemeye taraflarla yaptığım görüşmelerin faturalarımdan tespit edilip görüşme ses kayıtlarını istemekten çekinmeyeceğimi belirttim.

    koskoca distribütörde her ne hikmetse ürünün aynısı yokmuş yurt dışından sipariş edilecek 1 ay beklemem gerekiyormuş onu da bekledik ama ? haftaya 40 günümüzü doldurarak bakalım ne olacak

    ( Para meselesine gelince bu cihaz üzerinde profesyönel anlamda 2 iş tuttum ama iptal olmasını geçtim çünkü deyim yerindeyse rezil olduk, ilk intiba' mız sıfır çekti )
    Konu esbab tarafından (28 Nis 2012 Saat 14:06 PM ) değiştirilmiştir.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

casıo ctk 811 tuş tamiri, focusrite saffire pro 40 nasıl, focusrite scarlett 2i4, teknik servis süresi, ses kartı focusrite 2012, focusrite scarlett 2i4 ses kartı, saffire pro 40 sorunları, focusrite türkiye distribütörü, focusrite saffire pro 14 firewire sorunu, focusrite ses kartları, focusrite saffire pro 14 yorum, focusrite ses kartı, focusrite saffire pro nasıl, focusrite saffire pro 40 yetkili servis, focusrite ses kartı sorunu
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Casio servisCasio servis

    Casio ctk-811 ex in tuş takımın sıfırlamak istiyorum, servis i var mı;varsa telefon numarasını verirseniz sevinirim...:f61:
  2. Evet, bu teknik çok kullanılıyor.Evet, bu teknik çok kullanılıyor.

    Herkeze merhaba. Bu gün size değişik bir düzenleme tekniğinden bahsedicem. Bir çok yere gördüm, gittim, gezdim. Şöyle bir tecrübe edindim. Bizim geleneğimiz olan bir laf vardır bilirsiniz "Hepsinden azar azar." demekki atarlarımız bunu boşuna söylememiş. :) İnce, sesi doğallığından uzaklaştırmadan, ve verdiğiniz efekti belli etmeden yapmanız ve hepsinden azar azar kullanmanız gereklidir. Yani her şeyden olsun ama paramateleri +1 yada -1 db...
  3. Teknik Terim YardımTeknik Terim Yardım

    Slm arkadaslar.Karsılastıgım bazı teknik terimleri bir turlu cozemedim.Birkacını burada acıklayabilirsek sevinirim.Mesela (Bus Powered Firewire,Adat/Optical,A/D D/A,Muting,Non Muting) Hadi kolay gelsin sevgili forum uyeleri simdiden tesekkurler...
  4. (acil.servis) BULUNAMIYAN MD MİDİ(acil.servis) BULUNAMIYAN MD MİDİ

    Arkadaslar Bulamadigiginiz Midİ Md Burada Toparlayalim Sizde Olmayan Bizde Sizde Olmayan Bizde Olabilir
  5. Office 2007: Servis Paketi 1'i kurunOffice 2007: Servis Paketi 1'i kurun

    Microsoft, Office 2007 sistemi için beklenen ilk Servis Paketini (SP1) yayımladı.. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi