Bütçe olarak biraz daha çıkabilirseniz aşağıdaki kulaklıkları tavsiye ederim. Üç kulaklık da gerek teknik olarak gerekse fiziksel olarak aynı olup, markaları farklıdır. Bütçenize en uygunu, 70 TL fiyatı ile Superlux HD-681'dir. Diğerlerinin daha pahalı olmalarının sebebi malzeme kalitelerinin daha iyi olmasıdır. Şahsen ben Samson SR-850 kullanıyorum. Tizleri biraz fazla ancak, fiyatına göre gayet başarılı diyebilirim. Ürünlerin stok durumları sizi yanıltmasın. Piyasada araştırıp bulabilme ihtimaliniz yüksek. Bağlantılar sırasıyla; Superlux , Samson ve Presonus'a aittir.

mydukkan.com :: Superlux HD-681 Semi-Open Headphones :: Kulaklık

mydukkan.com :: Samson SR850 Professional Studio Reference Headphones :: Referans Kulaklık

COMPEL | KULAKLIKLAR | PRESONUS HD7
HD7 haricinde ikisini de kullandım. Bana da SR850 bir nebze daha dengeli geldi, HD681'in tiz ağırlıklı karakterine göre. Ama HD681'i daha çok sevmiştim. Yine de şu an SR850 kullanıyorum ben de.

Ayrıca bu kulaklıkların şöyle de bir güzel yanı var, ortalama 78 kilo civarlarında dolaşıyorum, kaç kez üzerine bastım her ikisinin de, bana mısın demedi, sapasağlam duruyorlardı. Köpeğim HD681'i parçalayınca uygun fiyata SR850 bulup onu almıştım.