Org - Bilgisayar Bağlantısı Hakkında!ACİL YARDIM

Bilgisayar ve Müzik içinde Org - Bilgisayar Bağlantısı Hakkında!ACİL YARDIM konusu, Elimde Everest PN-827 54 Tuş Org var arkasında: bir kulaklık,bir Mikrofon birde adaptör çıkışı var,ve bilgisayara bağlayarak kullanmak istiyorum,bazı sitelerde hatta bu sitede de( Orgun kulaklık çıkışından ses kartının line ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Org - Bilgisayar Bağlantısı Hakkında!ACİL YARDIM


  1. #1
    piyanist189 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    piyanist189 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Org - Bilgisayar Bağlantısı Hakkında!ACİL YARDIM

    Sponsorlu Bağlantılar


    Elimde Everest PN-827 54 Tuş Org var arkasında: bir kulaklık,bir Mikrofon birde adaptör çıkışı var,ve bilgisayara bağlayarak kullanmak istiyorum,bazı sitelerde hatta bu sitede de(Orgun kulaklık çıkışından ses kartının line girişine bağlantı yaptığınızda ses kaydı alabilirsiniz)gibi yorumlar okudum bu konuda bilgisi olan veya daha önce böyle bir deneyimi olan herkes yardımını eksitmezler ise ne iyi olur.şimdiden sitedeki arkadaşlara çok teşekkür ediyorum

    http://www.keyfimuzik.net/Korg-klavyeler/46934-pa800-bilgisayara-nasil-baglanir.html o yorum un bağlantısı

  2. #2
    ibrahim2525 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ibrahim2525 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Cevap: Org - Bilgisayar Bağlantısı Hakkında!ACİL YARDIM

    Şimdi iki tarafıda ince jaklı bi kablo bul yani iki ucuda kulaklık girişi jakı olsun birini orgun kulaklık girişine diğer ucunuda bilgisayarın Mikrofon bölümüne tak.
    sonra herhangi bir kayıt programını çalıştır mesela mixcraft uygundur kolaydır olmazsa cool editte olur onun record kısmına basarak orgtaki çaldığın şarkıyı kaydedebilirsin.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

everest org notaları, everest pn 827 54 tuş org notaları, everest pn 827 notaları, yamaha a 300 bilgisayara bağlayıp kayıt yapmak, everest pn 827 54 tuş org kullanım, everest pn 827 54 tuş org, everest pn 827 tuş notaları, yamaha psr e423 türk ritmi varmı, everest pn 827 54, yamaha psr a 300 pc ye nasıl bağlanır, pn 827 notaları, everest pn 827 54 tuşlu orgun notaları, org bağlamak için en iyi kulaklık, everest bilgisayar bağlantısı, org ses sistemi bağlantısı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mixer ve Haporlör Bağlantısı Hakkında.???Mixer ve Haporlör Bağlantısı Hakkında.???

    Arkadaşlar yeni bir setup aldım..Cd çalarları mixere bağladım mixeride anfim olmadığı için 4+1 ses sistemine bağladım ancak ses çok kötü geldi..ok anfi olmadığı için öledir die düşündüm ancak kulaklıktanda aynı şekilde gelio ses çok kötü..mixer bozuk olabilirmii???
  2. Bilgisayar Ve Mixer Bağlantısı YardımBilgisayar Ve Mixer Bağlantısı Yardım

    Merhabalar Mixeri Bilgisayara Nasıl Bağlıyoruz Forum Sitelerinden Baktım Çoğu Anlatımda Mixere 2 Kablo Takılıyor Ama Bilgisayara Line İn'e Tek Kablo Gidiyor Bu Kabloyu Nereden Bulabiliriz. Ve Hapörleri Mixere Bağlayabilirmiyiz. Detaylı Bir Şekilde Anlatabilirmisiniz.
  3. Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)Acil yardım Lütfen(Org ve Bilgisayar Bağlantısı)

    Merhaba Arkadaşlar...Ben yeni yeni bilgisayar ortamın da birşeyler yapmaya başladım..Elimde eskiden kalma 4 oktavlık Yamaha bir orgum var..psr-6..Merak ettiğim orgumu bilgisayara bağlayıp vst yada cubase in orgu görmesini sağlayarak klawyesini kullanmam mümkünmüdür..nasıl sağlanır bu bağlantı..usta abilerimin yardımlarını bekliyorum..şimdiden teşekkürler..
  4. Yardım.. Yamaha psr-e 423 bilgisayar bağlantısı hakkındaYardım.. Yamaha psr-e 423 bilgisayar bağlantısı hakkında

    Merhaba arkadaşlar , Bir arkadaşımdan Yamaha psr-e 423 bir klavye hediye geldi. içerisinde USB kablosu yoktu.. Bir bilgisayarcıdan usb kablosu aldım fakat CD sini kurmama rağmen klavye ile pc arasında bağlantı sağlayamıyorum.. Farklı birşey mi yapmam gerekiyor ? Yamaha psr-e 423 içine attığım Yamaha 300tr de bulunan ritimler ve farklı türk ritimlerini destekler mi ? Acil bilgi bekliyorum.. Şimdiden herkese çok teşekkür ederim. ...
  5. Medeli mc 120 PC Usb bağlantısı hakkındaMedeli mc 120 PC Usb bağlantısı hakkında

    Arkadaş lütfen yardım edin.bende medeli mc 120 var usb ile pc ye bagladımda ,pc usb aygıtı başarıyla yüklendi diyor ancak bilgisayarıma girdim de bir sürücü felan gözükmüyor ben bu orga nasıl midi atıcam bir programı var mı?yardımcı olursanız sevinirim.
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi