Önerileriniz teşekkürler büyük ihtimal scarlett 2i2 alacağım.

Manifesto evet haklısınız mono streo hikayesi ayarlanabiliyormus gecemi gündüzüme kattım ogrendim nihayet . Cubase adlı programda track kanalı acarken secenekler sunuyor orda kanalı mono secmemiz halinde mono mikrafonlar da cift taraftan ses veriyormus henüz denemedim ama yorumlar bu yönde. Acıkcası bu durum bir nevi kumar o kadar para verip istenilen sonucu alamamakta var hayırlısı olsun diyelim.

Ekkoo yeterince arastırma yapmam sonucun m audio'nun malları hakkında ki yorumuna katılıyorum abicim Spb1'e de baktım fakat bu mic'in yanında pop filter shock mount vesaire esyaları yok onları ayrı almakla ugrasmak istiyorum gordugum bi kac yorumlarda spb1'in vokallerde yetersiz kaldıgı soyleniyordu metalik bir ses veriyormuş yine de tavsiyen icin tesekkür ederim.

ben teşekkür ederim.tiz bir sesi var fakat mixle düzeltmek mümkün.ama dediğin gibi kablo,pop filter vermesi artı avantajı rode nin ve bu mallar da kalitesine göre en az 150 lira.stb1 de yanında shock mount veriyo bu arada sankii spb1 e çalışıyo gibi hissettim kendimi hayırlı kayıtlar diyelim o zaman

- - - Güncellendi - - -

ayriyetten kafanı biraz daha karıştırmak istiyorum steinberg ur 22 ye de bak derim ses kartı olarak yanılmıyosam fiyatları aynı.http://www.mydukkan.com/urunler_detay.asp?id=20770&gid=1950 ve buna da göz at derim ses kartı hakkında seni epey bilgilendirecektir.http://okul.mydukkan.com/2013/10/14/steinberg-ur22-video-inceleme/ bak derim.