Coll edit pro 2.1 cızırtı

Bilgisayar ve Müzik içinde Coll edit pro 2.1 cızırtı konusu, Selamun aleykum . Bundan 1 ay önce masa üstü pc aldım yeni bir parça yapmaya karar verdim mikrofonlu kulaklığım vardı aşırı derece de cızırtı sesi oluşuyordu Mikrofon almaya karar verdim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Coll edit pro 2.1 cızırtı


  1. #1
    Onlymanhd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Onlymanhd isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Coll edit pro 2.1 cızırtı

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selamun aleykum . Bundan 1 ay önce masa üstü pc aldım yeni bir parça yapmaya karar verdim mikrofonlu kulaklığım vardı aşırı derece de cızırtı sesi oluşuyordu Mikrofon almaya karar verdim Mikrofon aldım fakat ufakta olsa cızırtı ve bir kaç harf geçmişlerinde kendiliğinden yutma oluyor bundan önce 6 yıl boyunca lap top kullandım ve gerçekten Mikrofon bile kullanmadan istediğim seviyeyi yaratıyordum fakat şuan bu konuda bayağı rahatsız oldum bana çözüm yolu önerecek var mı??

  2. #2
    sibernetik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibernetik isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Coll edit pro 2.1 cızırtı

    Faraday kafesi , topraklama gibi konuları araştır oku arkadaşım. Birde mikrofon çeşitleri ve çalışma prensipleri hakkında biraz bilgi edin derim. Sonra olaylar çözülmeye başlar yavaş yavaş


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Coll edit pro 2.1 cızırtı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CızırtıCızırtı

    Merhaba arkadaşlar behringer c1 ve behringer 302 mixer kullanmaya başladım ama adobe audition 1.5 de kayıt alırken inanılmaz bi cızırtı geliyo ne yapabilirim teşekkürler
  2. Sinn 7 KSM-10 CızırtıSinn 7 KSM-10 Cızırtı

    Arkadaşlar Sinn 7 Ksm-10 Mikrofonumdan Hiç Kesilmeyen bir Cızırtı Alıyorum Rode K2 Takınca Yok Fakat Sinn 7 de var Bu neden Oluyor?
  3. Behringer Cızırtı...Behringer Cızırtı...

    Arkadaşlar behringer xeynx502(mixer) ve behringer c1 (mikrofon) kullanıyorum kayıtta ssss ses geliyor neden ? ?? yardım edermisiniz?
  4. C01 Mic de cızırtı .C01 Mic de cızırtı .

    Arkadaşlar Samson c01 ile Fast track pro2 ses kartı aldım iki üründe 0 yani 2.el değil Fakat kayıtlarımda cızırtı oluşuyor bu normal midir yoksa bir sorun mu var ? Bende 3 tane pc var biri win7 hepsinde denedim gene cızırtı var adobe 1.5 de cubase 5 de ve windows un kendi ses kayıt programında denedim aynı sonuç Boş olarak alınmış kayıt :
  5. coll edit MİXleme  acilcoll edit MİXleme acil

    :confused: beyler konuyu burayada taşıdımm lütfen coll edit mixlemedeki yapıcağım seyleri söylermisinizz acil lazım şimdiden teşşekürler :m33:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi