Bir Programın İnternet Bağlantısnı Kesmek

Cafe Sohbet Keyfi içinde Bir Programın İnternet Bağlantısnı Kesmek konusu, Merhabalar. 2 gündür bu konu üzerine araştırmalar yapıyorum ve sonunda sorunu çözdüm. Sorunun çözümünü ararken insanların bu sorunu sürekli yaşadığını gördüm. Bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum. 1. Yöntem: ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni

Konu: Bir Programın İnternet Bağlantısnı Kesmek


  1. #1
    Anıl Yıldırım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anıl Yıldırım isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Bir Programın İnternet Bağlantısnı Kesmek

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar.

    2 gündür bu konu üzerine araştırmalar yapıyorum ve sonunda sorunu çözdüm. Sorunun çözümünü ararken insanların bu sorunu sürekli yaşadığını gördüm. Bu yüzden bu konuyu açma gereği duydum.

    1. Yöntem: Güvenlik duvarından programın internet bağlantısını kesiyoruz yeni kural ekleyerek. Hem gelen hem giden kısımda aynı işlemi yapıyoruz.

    -ss.png

    2. Yöntem: https://www.gezginler.net/indir/fire...p-blocker.html Bu programı indirip açıyoruz daha sonra internet bağlantısını kesmek istediğimiz programların exe dosyalarını indirdiğimiz programı açtıktan sonra karşımıza gelen listeye sürüklüyoruz.
    alto bunu beğendi.

  2. #2
    Farty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Farty isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Bir Programın İnternet Bağlantısnı Kesmek

    Çocuğunuz yok)) Eğer onlara bakmak sizin için pahalıysa!! Şimdilerde her şey pahalı ama sen ne istiyordun? Bunu alınmadan söylüyorum, hiç düşünmeyin, daha çok alaycılık gibi. İkinci el mağazalardan veya kıyafet konusunda bize yardımcı olan yaşlı arkadaşlarımızdan çok yardım alıyoruz. Elbette ayakkabılar daha sık yeni satın alınıyordu veya ikinci el bir mağazada bakılıyordu - ayrıca bazı iyi seçenekleri de alabilirsiniz. O yıl kızım okulu bitirdiğinde maddi durum da sıkışıktı, eşim ve ben kredi alabileceğimizi düşündük ama www.hayatnotlari.com bu durumun çözülmesine yardımcı oldu.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Bir Programın İnternet Bağlantısnı Kesmek
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Total Video Converter İle Video Kesmek [Resimli Anlatım]Total Video Converter İle Video Kesmek [Resimli Anlatım]

    Umarım işine yarayan birileri olur. Neyse KM puanlarını eksik etmemeniz dileğiyle...
  2. Bu Bölümdeki Vst Ler GeneL Mi Yoksa Her programın kendi vst simi var??Bu Bölümdeki Vst Ler GeneL Mi Yoksa Her programın kendi vst simi var??

    Arkadaşlar rasgele birini indirsem meseala adobe 1.5 e uyar mı?
  3. müziği kesmekmüziği kesmek

    kardeşler sevdiğim bir parça var ama sevdiğim bölümü geç giriyor. nasıl kesebilirim müziği istediğim yerden başlaması için? detaylı anlatır mısınız?
  4. tek tek okudum ama eşleşmiyor. bu programın adı nedir?tek tek okudum ama eşleşmiyor. bu programın adı nedir?

    Arkadaşlar öncelikle selamün aleyküm arkadaşlar ben repe baslıcam ama anlamadığım birşey var bu rep yapanlar hiç nefes almadan yapıyorlar bu programın adınedir ne olur sölermisiniz galiba tek tek okuyorlar ama nasıl ben tek tek okudum ama eşleşmiyor bi bildiğiniz varsa sölermisiniz arkadaşlar 2 dkkalık birşey ne olur ağalar :)
  5. FL Studio Sample KesmekFL Studio Sample Kesmek

    Merhaba Arkadaşlar: FL Studioda Sample Nasıl Kesebilirz?Bilen ve yapabilen arkadaşlarımız anlatabilirlermi? Ben AdobeAudition 3.0 la kesmeye çalışıyorum fakat ayarlıyamıyorum kestiğim Sample FL de attığımda Sample Çalana kadar Piano Rollde Knob ekliyorum fakat boşluk kalıyor ordada bir bozukluk oluyor? Eminim Sample işini yapamayan benim gibi bir çok arkadaşımızda wardır onlarada yardımcı olursunuz hem... Sample Kesimini?FL de Nasıl...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi