2. el ürünlere ne kadar güvenilir ?

Cafe Sohbet Keyfi içinde 2. el ürünlere ne kadar güvenilir ? konusu, Selamlar arkadaşlar.Havuz hesabı olan siteler aracılığıyla 2.el referans hoparlörü almak istiyorum ama kafamda değişik düşünceler var. Örneğin ; ürünü aldım,kargoyla evime geldi diyelim.Ürünün kutusunu açtığımda bozuk veya hasarlı oldugunu anlama ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi3Beğeni
  • 3 Yazan : admin

Konu: 2. el ürünlere ne kadar güvenilir ?


  1. #1
    erdemsarica - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erdemsarica isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart 2. el ürünlere ne kadar güvenilir ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Selamlar arkadaşlar.Havuz hesabı olan siteler aracılığıyla 2.el referans hoparlörü almak istiyorum ama kafamda değişik düşünceler var.
    Örneğin ; ürünü aldım,kargoyla evime geldi diyelim.Ürünün kutusunu açtığımda bozuk veya hasarlı oldugunu anlama imkanım yok.Ancak eve çıkarıp denediğimde anlama şansım var.
    Ürün kargoyla geldi,kargoya ürünü aldığıma dair imza attım,eve cıkardım ve bozuk cıktı diyelim.

    Ne olacak ?

  2. #2
    admin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    admin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Her şeyde biraz sen varsın..

    Standart Cevap: 2. el ürünlere ne kadar güvenilir ?

    Havuz hesabı kullanan gittigidiyor vb. sitelerde deneme için 3 gün süreniz bulunuyor. Siz onay verdiğinizde para satıcıya aktarılıyor.

    3 gün içinde onay vermezseniz otomatik olarak para satıcıya aktarılıyor. Ürünü aldınız ama bozuk çıktı, kargo fişini de imzalamış oldunuz. 3 gün içinde ücretin aktarılmaması gerektiğini bildirip, gelen kargoyu tekrar satıcıya kargolamalı, kargo numarasını sisteme girmelisiniz.

    Şurada daha fazla detaylı bilgi bulabileceğinizi düşünüyorum: Ürün iadesi / sorun bildirimi - GittiGidiyor Yardım
    TaLoS, voltrik ve erdemsarica bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

2. el ürünlere ne kadar güvenilir ?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Arabesk rap'ı ne kadar sevıyonuz veya ne kadar nefret edıyonuz..?Arabesk rap'ı ne kadar sevıyonuz veya ne kadar nefret edıyonuz..?

    evet arkadaslar sizce nasıl bı tarz dır bu milyonları acan arabesk rap tarzı ? Turkıyede en cok dinlenen arabesk rap tarzı sarkı hele genclerde. örnek:
  2. temiz güvenilir roland  e86temiz güvenilir roland e86

    Klavyeler içinde satılık roland e68 konusu, arkadaşlar merhaba cihazım sıfırdan farksızdır kartlı ve disketlidir çalışmayan hiç bi tuşu yok pich mend i fln sağlamdır isteyen istediği yere göstersin iyi günler...fiyatı 450 tl telefon no 0538 834 19 44
  3. temiz güvenilir e86temiz güvenilir e86

    Klavyeler içinde satılık roland e68 konusu, arkadaşlar merhaba cihazım sıfırdan farksızdır kartlı ve disketlidir çalışmayan hiç bi tuşu yok pich mend i fln sağlamdır isteyen istediği yere göstersin iyi günler...fiyatı 450 tl tel no 0538 834 19 44
  4. Türktrust'a güvenilir kök sertifikasıTürktrust'a güvenilir kök sertifikası

    Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) El Ele Vakfı'nın bir kuruluşu olan Türktrust, Microsoft Internet Explorer ve Mozilla Firefox tarafından güvenilir kök sertifikaları (SSL) listesine alınan Türkiye'nin ilk ve tek bilişim firması oldu. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi