Gölgede Kalan Yetenek U.L.a.Ş.

Cafe Sohbet Keyfi içinde Gölgede Kalan Yetenek U.L.a.Ş. konusu, https://soundcloud.com/ulasgokhangumus bu adam dinlediğim bir çok kişiden çok iyi. Biyografi Soğuk bir 27 Şubat sabahı İzmir - KARŞIYAKA’da, inşaat mühendisi bir babanın ve moda tasarımcısı bir annenin tek çocuğu olarak ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.
Beğeni Listesi1Beğeni
  • 1 Yazan : MakeMusic

Konu: Gölgede Kalan Yetenek U.L.a.Ş.


  1. #1
    B-Project - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    B-Project isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Gölgede Kalan Yetenek U.L.a.Ş.

    Sponsorlu Bağlantılar


    https://soundcloud.com/ulasgokhangumus bu adam dinlediğim bir çok kişiden çok iyi.

    Biyografi

    Soğuk bir 27 Şubat sabahı İzmir - KARŞIYAKA’da, inşaat mühendisi bir babanın ve moda tasarımcısı bir annenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Üniversite öğrenimine kadar geçen süreçte, yaşamını hep İzmir – KARŞIYAKA sınırları içerisinde sürdürdü.
    Sırasıyla; Cumhuriyet İlköğretim Okulu, İzmir Özel Türk Koleji, Emlak Bankası Ortaokulu, Karşıyaka Gazi Lisesi’ni bitirdikten sonra, üniversite öğrenimi dolayısıyla İstanbul’a yerleşti. Yeditepe Üniversitesi – İletişim Fakültesi’nde tam burslu olarak geçen 5 senenin ardından mezun oldu ve hemen akabinde Van’da askerlik görevini tamamladı.
    Üniversitede eğitim gördüğü süreç boyunca çeşitli üniversite projelerine, gerek doğrudan katılarak, gerekse sadece müziğiyle destek vererek sosyal sorumluluk çalışmalarında da sıklıkla yer aldı ve bu projelerden bazılarıyla çeşitli ödüller kazandı. (Koyverme Oy Ver, Görme Engelli Vatandaşlarımız İçin SESLİ KİTAP PROJESİ, Kimsesiz Çocuklar İçin Biz Sizin Farkınızdayız Şarkısı, vb…)
    1996 yılında ilk adımını attığı müzik yaşantısının yanı sıra; metin yazarlığı ve çeşitli aylık dergilerde sayfa editörlüğü gibi çalışmalarda yapan U.L.a.Ş, ardında 8 adet yeraltı albüm, 100′ün üzerinde şarkı ve onlarca sahne performansı bıraktı…
    İlk stüdyo kaydını 1998 yılında, o dönem adı “Stüdyo 2000″ olan, İzmir - Karşıyaka‘da bulunan bir stüdyoda “Vazgeç Çocuk” adlı şarkıyla yaptı. Kaydedilen bu ilk şarkıyla oldukça ses getiren U.L.a.Ş yeraltı (Rap) müzik sektörüne de hızlı bir giriş yapmış oldu.
    2007 senesinde, Oğuzhan Hazar ARTIŞ, Can KAZAZ ile birlikte Peak Müzik adını verdikleri profesyonel müzik birlikteliğini kurdu. Adı geçen tarihten itibaren de tüm müzik çalışmalarını kendi ekibi olan Peak Müzik ile yürüttü.
    Yanı sıra, 2010 yılında tüm özgün müzikleri ve şarkıları Peak Müzik Ekibine ve U.L.a.Ş‘a ait olan, 1923 adlı oyunla, tiyatro sahnesine de adım atmış oldu. Şarkılarının yanı sıra, oyunculuğuyla da oldukça beğeni toplayan U.L.a.Ş’ın başrolünde oynadığı adı geçen bu eser birçok ilde ve ilçede sergilenerek çeşitli ödüller kazandı.
    DİSKOGRAFİ:
    Yeraltı Albümler:
    . Senin Değerlerin E.P. (2000)
    . Ütopya E.P. (2005)
    . H.a.r.f.A.r.a.s.ı.N.o.k.t.a.l.a.r (2007)
    . UNDERollü Albüm (2008)
    . NÜANS (2008)
    . Olduğum Gibi E.P. (2009)
    . Kullanılmayacak Şarkılar Klasörü (2010)
    . UNDERollü ALBÜM 2 (2011)
    . veda öncesi ARA SICAKLAR (2012)
    Tek Şarkı Çalışmaları:
    . Vazgeç Çocuk (1998)
    .Demoralizasyon (1998)
    . Seri Şair (2007)
    . Laf Yap (2007)
    . Toprak Elverişli (2007)
    . Koyverme, Oy Ver (Yeditepe Üniversitesi Projesi Resmi Şarkısı) (2007)
    . Öyle İşte (2007)
    . Ben Dinlerim (Ben Dinlerim Hiphop Belgeseli Soundtrack) (2008)
    . Ben Sizin Farkınızdayım (Yeditepe Üniversitesi Kimsesiz Çocuklar Projesi Resmi Şarkısı)
    . Cemiyetim Çekecek Resmi! (2009)
    . Kaç Kişi Varsa! (2010)
    . Oyunu Fark Et! (2010)
    .Kâhin (2011)
    .Değişmişsin (2012)
    .Beyler (2012)
    + Konuk sanatçı olarak katıldığı albümlerde bulunan düetler…
    Resmi Albüm:
    . Yakında! (2013)

  2. #2
    MakeMusic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    MakeMusic isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Gölgede Kalan Yetenek U.L.a.Ş.

    ULaŞ,, onu bilen bilir ve bilmiyorsa bana göre Türk rap piyasasına tam hakim değildir.İstanbul'un ve ülkemizin parmakla gösterilecek mclerinden biridir bana göre.Çok değil kısa bir süre önce rap'i bırakıyor diye bir kaç haber okumuştum bir rap sitesinde.Son gelişmelerden haberdar değilim.Umut edelim ki hep kulaklıklarımızda olsun..
    B-Project bunu beğendi.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cemiyetim çekecek resmi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. ÖZEL PİYANO, ORG, YETENEK SINAVLARINA HAZIRLIK DERSLERİÖZEL PİYANO, ORG, YETENEK SINAVLARINA HAZIRLIK DERSLERİ

    5 yaşından itibaren piyano dersi veriyorum. küçük yaşta müzik eğitimi almak çocukların sosyal, kişisel ve ruhsal gelişimleri için çok önemlidir. ancak müzik eğitimi almak için küçük yaşta olmak gerekmiyor, ileri yaşlarda da müzik eğitimi alınmalıdır çünkü kişinin hayatına renkli bir yelpaze sunar müzik. monoton, sıkıcı bir yaşamdan zevkli-güzel bir amaca yolculuk sunar.11 yıllık profesyonel özel ders tecrübemle bu yolculuğa birlikte çıkabiliriz,...
  2. FL Studio yetenek sizsiniz . demomFL Studio yetenek sizsiniz . demom

    tamamen pa.800 ritimidir ve fl studio da düzenlemiştir7639
  3. YETENEK SINAVI-ŞAN-GİTAR-PİYANO-SOLFEJ EĞİTİMİ...YETENEK SINAVI-ŞAN-GİTAR-PİYANO-SOLFEJ EĞİTİMİ...

    Merhabalar arkadaşlar ist. konservatuar ve eğitim faku.bitirmiş hocadan yetenek sınavı.gitar piyano şan solfej dersi almak isteyenler bana ulaşsın.İstanbul kadıköydeyim.Görüşmek üzere.
  4. YETENEK SİZSİNİZ&UFAK MESLEKTAŞIMIZA DESTEK...YETENEK SİZSİNİZ&UFAK MESLEKTAŞIMIZA DESTEK...

    Gemlikli kardeşimize destek olucaz...Acun Ilıcalı’nın sunduğu Yetenek Sizsiniz Türkiye isimli yarışmada geçtiğimiz günkü yeni bölümünde Gemlikli ilkokul öğrencisi Yunus Emre Çelik çaldığı orgunu ve gelecek vaat eden sesini Tüm Türkiye ile paylaştı. Jüri üyeliğini Acun Ilıcalı, Ali Taran ve Hülya Avşar’ın yaptığı yarışmada 8 yaşındaki 11 Eylül İlköğretim Okulu Öğrencisi Yunus Emre Çelik ustalara taş çıkarırcasına çaldığı orgu ve etkileyici...
  5. 13 yaşında süper yetenek13 yaşında süper yetenek

    13 yaşında süper yetenek:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi