Ben zayıf mıyım ?

Cafe Sohbet Keyfi içinde Ben zayıf mıyım ? konusu, Merhaba abilerim yine bi problemim var çevreme danışamıyorum bu yüzden hep tanımadığım insanların yardımına ihtiyacım var yani sizler. Son zamanlarda kafaya taktım destek almazsam olmıyacak.Sinirlenince normal düzeyde ama aşırı değil ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 9 sonuçtan 1 ile 9 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ben zayıf mıyım ?


  1. #1
    fbcanerix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fbcanerix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Ben zayıf mıyım ?

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba abilerim yine bi problemim var çevreme danışamıyorum bu yüzden hep tanımadığım insanların yardımına ihtiyacım var yani sizler.

    Son zamanlarda kafaya taktım destek almazsam olmıyacak.Sinirlenince normal düzeyde ama aşırı değil sinirlenince üzülünce istem dışı ağlıyorum tutamıyorum kendimi doluyo gözlerim sakinleşmek için umursamamazlıktan gelince bu sefer boncuk gibi akıyo gözyaşları neden acaba engel olamazmıyım.

    Diğeri ise çok güçsüz bi insanım lise 2 ye gidiyorum herkes kendini kanıtlama derdinde herkes güçlü yani Bağcılar'da oturuyorum herkesin nasıl oldugunu anlarsınız işte serseri gibiler.Hepsi kendini gücüyle ispatlıyor bilek güreşleri kavgalar falan herkesin bi çetesi var.Güçsüzüm ve bilek güreşlerinde falan dalga geçiyolar mesela ama gerçekten cok güçsüzüm kavga etmek kötü bişeydir evet ama bazen etmezsen çok altta kalıp ezilebiliyosunuz kavga etmeye cesaretim yok korkuyorum biri anneme falan bana yada bi küfür etse gözlerim doluyo bişey söylicem derken sesim titriyo bu sefer utanıyorum ağlıyorum tutamıyorum kendimi.

    15 yaşındayım hayatımda sadece 2-3 kere kavga etmişimdir onlarda zaten dayak yedim yani.Okuldan dönerken Bağcılar demiştm.Minik cocuklar en büyüğü belki 6.sınıf falan 3-4 kişi önümü kesiyolar tokat atıyolar filan kalıyorum sap gibi.Sanatçı bi ruhum var okulda herkes kavga güç derdindeyken ben köşede mp3 dinlyiroum falan.Hep eziliyorum okuldada 2-3 kişiyle muhabbetim var yani.Asosyalde değilim.Napmalıyım bilmiyorum.Derdim büyük.

  2. #2
    BinFerzan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    BinFerzan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Hayır kardeşim güçsüz değilsin sadece gücünün farkında değilsin 6.sınıflar geliyo diyosun ben 19 yaşındayım senin derdinden anlıyorum 2 tane vurup kavgaya girdikçe açılır insan mesele güçsüzsen bile güçlü gibi durmakta güçlü taklidi yapmakta bir süre sonra zaten okadar alışıyosunki kendini güçlü hissediyosun ağlamanda herkesde olan birşey arkadaşım var şuan yüzüne bağırsan gözü dolar o yüzden merak etme

  3. #3
    gamiurams - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    gamiurams isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Olur öyle kafana takma. İlk olarak sessiz durma. Ben 17 yaşındayım burslu olarak özel okulda okuyorum. O kadar çok serseri zengin p.çi varki kendimi zor tuuyorum. Kavgayı küçüklüğümden beri sevmiyorum ve sevmedimde. 1.90 boyum var fakat bir kişiye bile artistlik yapmadım. Şu özel okula geldiğimden sıfır disiplin bir sınıftayım. Milletin hareketlerini uzun zamandır sesimi çıkarmadım. Patlayış noktam lise 3'te oldu. Uzun süredir dalga geçen bir dingile kafam kızdı sen tenefüste görücen dedim. Güldü aldırış etmedi. Pis pis baktım ciddi olduğumu anladı. Tenefüs zili çaldı adam ortada yok uçtu. Koridorun sonuna kadar üstüne gittim. Dedim eğer bir gram erkekliğin varsa gel yanıma o kelimeli bir daha söyle. Tüm okulda haliyle i.nelik peşinde olduğu için gelsene lan kaçma diye gaza getirdi. Sana yemin ediyorum yanıma yaklaşamadı bile. Dediğim adam az buz adamda değil neredeyse benim kadar boyu vardı. Bağırdım çağırdım gel lan diye. Sınıfa gittim sen dedim eninde sonunda gelcen dedim. Baktım yanında hocayla geldi. Hoca konuştu falan sevdiğim bir hocaydı tamam hocam dedim. Bak döveceğimden değildi ama gözünü bir korkuttum bir daha okulda dahi kimsenin sesi soluğu çıkmadı. Ama herhalde gelseydi kafayı çakıyordum.

    Senin durum büyük bir ihtimalle böyle olmayacak çünkü anladığım kadarıyla fiziğin yok. Ama asla kendini ezdirme. Tokat felan atarken adamın elini it. Hocalardan yararlanmaya çalış. Hocalar yanındayken yeter lan diye felan bağır. Hocalar ayırsınlar felan. Ondan sonra bişey yapamazlar. Anca laf felan atarlar. Millette duysun senden uzak dursunlar. Onların dediğine gülme, cevap verme. Ama en azından dayaklardan kurtulursun. Sana laf atarlarsa cevap ver adammısın len sen diye felan ama dediğim gibi hocalar duysun seni. Disipline bile gitsen senin haklı olduğun ortaya çıkar suçlu o olur. Asla küfür etme yoksa onu kendini savunmak için kullanır. Tüm taraflar senden yana olsun. Ben adamın üstüne giderken özellikle küfür etmemeye dikkat ettim.

  4. #4
    beis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    beis isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Yaptıklarımı anlatsam...
    1 kere ezildik, verdik cezasını geçti gitti.

    ve bu arada sivil silahlanmaya karşıyız
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Berkay Beis Karacan

  5. #5
    fbcanerix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fbcanerix isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Benim bu durumdan kurtulmam lazım olmaz böyle.İçime kapanık bi insanım ailemle bile paylaşmıyorum bunları .Duyguları kağıda dökerek şarkı yapmaya başladım ve burdayım =) Yorumlarınız cesaret veriyo en azından teşekkür ederim.Kendime güvenim tam.Saolun.

  6. #6
    tyfngkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tyfngkt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Hayır tabii ki güçsüz falan değilsin.

  7. #7
    tyfngkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tyfngkt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Sanmıyorum. Kişi bunu düşünebiliyorsa değiştirmek için çözümde arıyor olması lazım.

  8. #8
    mzkcihan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mzkcihan isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Kardeşim. Kişiliğini bozma. O yobaz aile çocuklarına uymak zorunda değilsin. Kendini savun. Karşılık ver.

  9. #9
    tyfngkt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tyfngkt isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: Ben zayıf mıyım ?

    Dayak yemeden dayak atılmıyor bu arada


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Ben zayıf mıyım ?
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Mixer almalı mıyım ?Mixer almalı mıyım ?

    Merhaba arkadaşlar, Mikrofonum MXL Genesis II, Ses Kartım Impact Twin, Monitörlerim Yamaha HS80M. Mixeri ses kartına bağlamayı düşünüyorum, sizce ne gibi faydası olur ? kaliteyi arttırabilir miyim ?
  2. Ekran Kartı almalı mıyım ?Ekran Kartı almalı mıyım ?

    Merhabalar, 8 gb kingston ram 4 çekirdek intel core i-5 işlemci 500 gb harddisk e sahip 64 bit windows 7 bilgisayarım var. Cubase, Fl Studio gibi müzik programları kullanıyorum. Ara sıra adobe photoshop.
  3. Kayıt esnasında sesim zayıf çıkıyor ne yapmalıyım?Kayıt esnasında sesim zayıf çıkıyor ne yapmalıyım?

    SelamunAleyküm. Cubase Sx 3 kullanıyorum kayıtımı alıyorum ama beatin sesi daha çok çıkıyor vocallerimi canlı yapmak için hangi efeckleri vermem gerekir yardım eder misiniz ?
  4. Bengü - Sensiz Meyve Soyar Mıyım? Şarkı SözüBengü - Sensiz Meyve Soyar Mıyım? Şarkı Sözü

    Kim dediyse sana yalan söylemiş Belli ki bizi ayırmak istemiş Taş olur dokunamam yabancı bir ele Tıkalıdır burnum başka bir güle Sen beni bugün mü tanıyorsun Boş yere kuruntu ediyorsun Bütün kartlarım açıkken Sen gidip günahımı alıyorsun
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi