Arkadaşlar çoook uzun süredir içimde ukde olarak kalan bu fikri uygun bulduğum bir scrip ile hayata geçirmiş bulunmaktayım. Yalnız tabikide henüz pilot çalışması yapılmakta, ilerleyen zamanlarda dahada güzelleştireceğim. Tabi bunu siteye gelen olumlu veyahut olumsuz tepkilere ve önerilere göre yapabilirim. Malumunuz pilot uygulama olduğu için şu anda site ücretsiz script üzerine yapıldı. Talebe göre siteyi satın alıp daha prof. bir şekilde ortam oluşturup hayata geçireceğim.


Bu siteyi yapmaktaki amacım. Müzikle amatör olarak ilgilenen bu ruhu ne kadar istese de kaybedemeyen, müziğe gönül vermiş insanların yaptığı amatör ama bir o kadar kaliteli çalışmalarını kendi isimleri üzerine daha derli toplu bir şekilde insanların beğenisine kolayca sunabilecekleri bir platform oluşturmak. Bende müziğe küçük yaşlardan beri gönül vermiş biriyim o yüzden yıllardır uğraşıp tamamen kendi emeğimle kendi başıma yaptığım kayıtlarımı veya bestelerimi hep düzenli ve toplu bir şekilde paylaşmak istemişimdir.


Sizde artık bu sayede kendinize ait bir albüm oluşturup dilediğiniz herkesle paylaşabilir hatta albümünüzü dinleyicilerinizin indirmesini sağlayabilirsiniz. Bir düşünsenize İnternet üzerinde kendinize ait hayranlar ediniyor ve şarkılarınızı indirip evlerinde veya araçlarında dinlemelerine vesile oluyorsunuz. Olmaz demeyin oluyor Dinleyici amatörde olsa kaliteli bir sesi duyduğunda kaçırmıyor mutlaka dinliyor...


Lafı uzatmadan sitenin resimlerini ve linkini paylaşıyorum. Daha detaylı olarak oradan inceleyebilirsiniz.
Demoalbum/Anasayfa


[img]http://i.hizliresim.com/92q**k.jpg[/img]








Demoalbum/Anasayfa


Yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum.
Saygılar...