Cubase 5 ses sağ taraftan geliyor

Cubase & Nuendo içinde Cubase 5 ses sağ taraftan geliyor konusu, Abiler Cubase 5 de Kayıt Veya Bi Dosya Açarken Ses Sağdan Geliyor Nedeni Ney? Cubase im orjinal...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase 5 ses sağ taraftan geliyor


  1. #1
    skorey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    skorey isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Müzik Müdavimi

    Cubase 5 ses sağ taraftan geliyor

    Sponsorlu Bağlantılar


    Abiler Cubase 5 de Kayıt Veya Bi Dosya Açarken Ses Sağdan Geliyor Nedeni Ney?
    Cubase im orjinal

  2. #2
    semih_xl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    semih_xl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Forumdan Uzaklaştırıldı!

    Standart Cevap: Cubase 5 ses sağ taraftan geliyor

    o ses kartından kaynaklanıyor bide ses kartını devicesden ayarla
    girş solotlarını ayarla
    düzelir
    vst conectişinden
    ayarlyocan

  3. #3
    edrck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edrck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Cubase 5 ses sağ taraftan geliyor

    Merhaba Arkadaşım ;

    Öncelikle Device Ayarları Ses kartını tanıtma MIDI tanıtma ayarlarıdır onunla bir alakası yok binevi cihazların cubase yüklenmesidir öncelikle bunu bilelim.
    Soruna gelince bir kaç tane nedeni var
    1- Cubase'de stereo kanal açıp orada tek kanala kayıt yapmışsınızdır.
    2- Pan ayarları tek tarafa yöneliktir
    3- Son olarakta Ses kartınız arızalıdır.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Sound Engineer , Recorder & Mixer , Producer , Live Sound Master


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase pan ayarı, cubase ses sağdan geliyor, cubase 5 pan ayarı, m audio fast track ses tek taraftan geliyor, cubas ta tek hatlı kayıt, cubase 5 audio tek taraflı, m audio fast track pro sesi tek taraftan duyma sorunu, cubase 5 ses ayari, cubasee ses tek taraflı geliyor, cubase 5 ses geç geliyor, müzikte 5 ses, ses kartı pan ayarı, cubase le5 ses soldan geliyor, cubase sağdan ses gelmiyor, ses tek taraftan gelıyor
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. cubase, sesler geç geliyorcubase, sesler geç geliyor

    arkadaşlar harici ses kartı kullanmıyorum. creative live 5.1 ses kartım var. FL Studio da çalışma yapabiliyorum, güzel de oluyor, yalnız cubese SX3(galiba buydu) kullanırken sesler bastıktan 1 sn sonra falan geliyo. zaten midi klavyem yok, isteyince tek tek kalemle yazabiliyorum, hatta bazen ekranda gösterilen piyano tuşlarına basıyorum. o zaman da ses geç geliyo. bunun bir çözümü var mı? ses kartım olmadığındandır diye düşünüyorum ama???
  3. M-audio Fast Track Pro-  Sesi tek taraftan duyma sorunuM-audio Fast Track Pro- Sesi tek taraftan duyma sorunu

    Selam arkadaşlar,benim yukarıda belirttiğim gibi M-audio fasttrack pro ses kartım var. Bilenler bilir bu ses kartının iki kanalı var. Kabloyu 1. kanala taktığımda kendimi sadece soldan duyuyorum,2. kanala taktığımda ise sadece sağdan duyuyorum. Adobe Audition'da da hangi taraftan duyuyorsam kayıdı oradan alıyor(yani hangi kanala taktıysam onun tarafından). Cubase 'de öyle bi sorunum yok ,kanal eklerken mono olarak açıyorum, kaydı aldıktan sonra...
  4. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi