cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum

Cubase & Nuendo içinde cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum konusu, cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum aslında proje acılıyor ama ses cıkmıyor acaba neden yardımcı olabılecek varmı ?...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum


  1. #1
    areif - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    areif isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum

    Sponsorlu Bağlantılar


    cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum aslında proje acılıyor ama ses cıkmıyor acaba neden yardımcı olabılecek varmı ?

  2. #2
    bilo_aga_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bilo_aga_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Cevap: cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum

    devince ayarlarını yaptınmı...


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

cubase sx3 de yapıtgım projelerı cubase 5 de acamıyorum
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. lütfen yardım cubase 5 cubase studio 5lütfen yardım cubase 5 cubase studio 5

    ya arkadaşlar cubase 5 ile cubase studio 5 arasında ne fark var anlamadım o kadar baktım internetten bu konuyu bulamadım n'olur bilen varsa yardım etsin. birde ikisinin arasında dağlar kadar fiyat farkı var
  3. Cubase 4 veya cubase 5 veya 6 elinizde sağlam çalışanCubase 4 veya cubase 5 veya 6 elinizde sağlam çalışan

    arkadaşlar selam elinizde sağlam çalışan cubase 4 veya cubase 5 falan var mı acaba wawelab 6 indirdim ne oldugunu anlayamadım cubase sx3 vardı onu indirdim ancak ondada tam olarak vst ler falan yok cok az tam olarak varsa paylasırsanız sevınırım . birde 20-30 link yerşne az bi link olsa cok makbule gecer.
  4. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  5. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi