Mikser PC Bağlantısı

Cubase & Nuendo içinde Mikser PC Bağlantısı konusu, Merhaba; Bu konuda fazla bilgim yok ancak, bilgisayar konusunda herhangibir sıkıntım yok. Sorunum şu; be canlı müzik yaparken mikseri bilgisayara bağlayarak Cubase vb.. bir program ile mikseri desteklemek istiyorum. Yani ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Mikser PC Bağlantısı


  1. #1
    mtozer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    mtozer isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Mikser PC Bağlantısı

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhaba;
    Bu konuda fazla bilgim yok ancak, bilgisayar konusunda herhangibir sıkıntım yok. Sorunum şu; be canlı müzik yaparken mikseri bilgisayara bağlayarak Cubase vb.. bir program ile mikseri desteklemek istiyorum. Yani amacım kayıt yapmak değil.
    Bu şekilde bir bağlantı var mı var ise nasıl yapılacağı konusunda yardımcı olursanız sevinirim.
    Sonuçta miksere ek olarak bilgisayar desteği ile sesi daha pürüzsüz ve daha efektif almak istiyorum. Bir nevi mikserimin açığını bilgisayar ile kapatmak istiyorum.
    Teşekkürler.

  2. #2
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Mikser PC Bağlantısı

    Kullandigin mikseri markasi modeli nedir? Bilgisayar derken Lap-top mu? Normalde bilgisayarin ses kablosunu hoparlore taker gibi miksere baglayacaksin.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

mikser bilgisayar bağlantısı, ses mikseri bağlantısı, mixer ve pc bağlantısı, bilgisayarı bir müzik bilgisayarı yapmak keyfimüzik, miksere ses sistemi bağlantısı, pc de mikser, mikseri pc ve mikrofona, mikser pc bağlantısı, pc müzik mikser yazılımı
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Gemini Cdm 500 - Pc BağlantısıGemini Cdm 500 - Pc Bağlantısı

    Arkadaşlar bu elimdeki aleti bilgisayarıma nasıl bağlayabilirim?? Yardımcı olursanız Sevinirim acil bağlamam gerekiyor lütfen yardımcı olun :)
  2. 7+1 ses sistemi ve mikser bağlantısı hakkında.7+1 ses sistemi ve mikser bağlantısı hakkında.

    meraba elimde creative sb audigy 7.1 value ses kartı var bu ses kartında +48 volt phantom power varmıdır kartın bu özelliği yoksa behringer b2 mikrofon çalıştırmak ne önerirsiniz yani phantom powersiz çalışmayacağına göre phantom power desteği için ne yapmam lazım ucuz maliyetli olursa iyi olur biraz bilgim var phantomlu mixer yada ses kartları varmış ama ses kartları biraz pahalı şu iki mixeri buldum internette bunlar işe yararmı şimdiden...
  3. Mikser kullanmayacağım bundan dolayı mikser yazılımı olan ses kartı onerileri?Mikser kullanmayacağım bundan dolayı mikser yazılımı olan ses kartı onerileri?

    Mixser kullanmyacağım bundan dolyaı mixser yazılımı oalan ses kartı onerileri...? Uygun bi fiyata ses kartı onerirseniz sevinirim bütcem 150 175 arası 200 de olabilir.Arkadasımın teki ESİ MAYA44 onerddide fiyatıde 150 tl 200 aras gibi bişiler sizce işime yararmı c1 mikrofunum vardır..?
  4. Ses kartı mikser bağlantısıSes kartı mikser bağlantısı

    ARAKDAŞLAR BEN SESLENDİRME VE ŞİİR OKUYORUM. BANA ARALKADAN SON ÇALICAK VE BUNU KULLAKLIKTAN DUYACAĞIM SONRA SESTE EKO VE KALINLAŞTIRMA İNCELTME YAPACAĞIM BİR CİHAZ LAZIM BİLGİSYARDA KULLANACAĞIM.. AYIRICA MİXER OLMALI ÇÜNKÜ BİLGİSAYAR ÜZERİNDEN MİXER KULLANMAYI BİİLMİYORUM MİZER VE SES KARTI BÜTÜNLEŞİK BİR ŞEKİLDE CİHAZ VARMI CONDESER MİKROFONUM VAR ( MXL 008) ŞİMDİ BU İŞİN ACEMİSİYİM 500 TL CİVARINDA Bİ SİSTEM KURMAM GEREKİYOR YARDIMLARINIZI...
  5. Mikrofonla PC bağlantısıMikrofonla PC bağlantısı

    mikrofon jack girişli bn bu mikrofonu pc ye bağlamak istiorum nasıl yapıcam ne almam gerekir bi yardımcı olursanız sevinirim...TEŞEKKÜRLER..
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi