Cubase gain/fader ilişkisi

Cubase & Nuendo içinde Cubase gain/fader ilişkisi konusu, merhaba arkadaşlar (noyan) adlı ardaşımızın cubase dersleri eq kullanımlarından 1 kesit aldım çünki bu cümleyi anlayamadım veya cubase yapamıyorum bana açıklarmısınız ne demek istemiş yada o denileni cubase nasıl yapabilirim ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Cubase gain/fader ilişkisi


  1. #1
    intikal31 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    intikal31 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cubase gain/fader ilişkisi

    Sponsorlu Bağlantılar


    merhaba arkadaşlar (noyan) adlı ardaşımızın cubase dersleri eq kullanımlarından 1 kesit aldım çünki bu cümleyi anlayamadım veya cubase yapamıyorum bana açıklarmısınız ne demek istemiş yada o denileni cubase nasıl yapabilirim ?((((((((. EQ kullandığımızda sesin seviyesi de değişmektedir (artar/azalır). Bu yüzden EQ kullandığımızda bunu "com-pansate etmek" için "gain/fader" ilişkisini kullanmalıyız. ))))))))))

  2. #2
    erhan006 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    erhan006 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: Cubase gain/fader ilişkisi

    normalızeden ayarlarsın eq yaptıktan sonra azalma çoğalma işlemi olursa

  3. #3
    sibiryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    sibiryali isimli Üye şimdilik offline konumundadır Stüdyo Bilgisi Kategori Yöneticisi

    Standart Cevap: Cubase gain/fader ilişkisi

    'compase etmek' demek istemistir. Yani kisilan sesi tekrar arttirmak ya da fazlalasan sesi azaltmak mansinda.

    Gain, kelime olarak 'kazanc' demektir. Gain acarsan ses artar, azaltirsan ses azalir.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    www.akustikkopek.com

    Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Cubase gain/fader ilişkisi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. CuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme SorunuCuBase 5 - Windows 7 - Midi Klavye - CuBase Gecikme Sorunu

    Merhaba, Bu işlere yeni başlamış biri olarak size basit gelebilecek ama benim bir haftadır çözemediğim sorunlar hakkında size danışmak istiyorum. Bir ses kartı satın aldım, M-Audio Fast Track, bir midi Klavye icon logicon8 air 88 tuşlu. Mikrofon vs. de tabi..Windows 7 64 bit Home Edition işletim sistemim var. 3 GB Ram, i5 işlemcisi var. ASUS notebook. M-Audio Fast Track ses kartının 64 bit driver'ini (Service Pack 1) kurdum. Task Bar'da...
  2. Pa 800 Gain Girişi SorunuPa 800 Gain Girişi Sorunu

    pa 800'de iki gain girişi var... birincisine bağlama veya mikrofon taktığımda ses alabiliyorum ama ikincisinden ses alamıyorum... bu normal midir arkadaşlar?
  3. CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?CUBASE LE 5 ile normal CUBASE 5 arasındaki farklar nelerdir?

    Evet Arkadaşlar aynı sürümün 2 versiyonu arasındaki farklar nelerdir? Normal sürümü *****li kullanmakmı? yoksa Cubase LE5'i kullanmakmı daha avantajlı olur? son soru LE versiyonunu kullananlar 5.5.0 ile 5.5.3 update'lerini kullanabilirmi? eğer cevabınız evet olursa LE sürümü update konusunda 2-0 öne geçmiş olacaktır. şimdiden cevap veren ariflerimize teşekkür ederim hadi herkese iyi paylaşımlar, bol yardımlaşmalar...:)
  4. cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?cubase sx3 soundfont dosyalarını cubase'de nasıl kullanabilirim?

    arkadaşlar cubase sx 3 kullanıyorum soundfont dosyalarını cubase de nasıl kullanabilirim bilgisi olan arkadaşlar yardım ederlerse sevinirim saygılar:f61:
  5. Gezegen hareketlerinin depremle ilişkisiGezegen hareketlerinin depremle ilişkisi

    Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Mustafa Yıldırım, dünyaya yakın olduğu için Ay'ın yanı sıra Merkür, Venüs, Mars, Satürn ve Jüpiter gezegenlerinin hareketlerinin, depremle ilgisinin bulunduğunu söyledi. Devami...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi