Nefes problemi var gibi geldi bana, sanki çoğu kısımda cümle sonlarına nefes yetmemiş gibi erken kesmişsin. Geri vokaller daha zengin olsa o problem o kadar da kulağa gelmezdi belki de.

Bir de merak ettim kaydı neyle aldın? Sanki seste bir eksiklik var ama çözemedim ilk dinleyişte ne olduğunu.
Evet nefes problemi var çünkü kaydı durdurmadan tek nefeste parçayı bitirmekten yanayım onun için yazarkende duraklamalara vs çok dikkat ediyorum fakat Mikrofon karşısına geçince işler biraz daha değişiyor. Benim ekipmanlar ile aldım rode nt1 a ve fast track pro. Cubase kullandım hazır ayar kullanmadım fakat. Kulağa göre hareket ettim. Yorumun için teşekkürler göz önünde bulunduracağım. Geri vocal konusunu biraz daha açarmısın ?

sadece bir dinleyici olarak notum 10 üzerinden 4 :/ . HAYKİ-KİM SEVDİ SENİ BENİM KADAR - YouTube örneğin şu şarkıdaki duyguya kıyaslar isek yanına bile yaklaşamazsınız kanaatimce.
Şimdi şöyle bir durum var. Eksiklerimi yazın dedim, her türlü yoruma açığım dedim fakat beni böyle isimlerle kıyaslayın demedim. Hayki ? Duygular kıyaslanamaz. Benim o şarkıyı yazarken hangi ruh hali içerisinde bulunduğumu kimse bilemez. Lütfen yorum yaparken karalamak yerine daha elle tutulur yorumlar yapın. Talos, da gereken açıklamayı yapmış zaten. Ne zaman bir Demo atsam buraya sıkıntı oluyor nedense. Ben bu işi rekabet için yapmıyorum, sadece rahatlatıyor beni mikrofona içimi dökmek anlatabildimmi ? Fame peşindede değilim.