Kayıt alırken böyle korkak sesi çıksın mı? çıkmasın mı? isteksiz gibi değil, sözleri resmen burada söyleyemiyorum okumak gerek. Güzel ama beat güzel, olur bu iş bence mikstede iyi normalsin. Biraz vokal fazla gibi başarılar kolay gelsin.
Vokaller fazla evet onu düzeltcektim birkaç vokali kaldırcaktım ama vaktim yoktu bu şarkıyı 35 dakikada kayıt yaptım fazla düzenleme yapmadım o yüzden benimde gözüme battı yorumlarınız için teşekkür ederim aynı şarkıyı tekrardan kaydederim yani onu planlıyorum sesim farklı çıkmış şarkıda istediğim gibi çıkmamış onuda düzelticem sonra tekrar koyacağım.

- - - Güncellendi - - -

Rap müzikte sesi güzel olan değil , 'farklı olan' kazanır. Sesin farklı fakat prodüksiyon hataları var . Konu ilk verse'de farklı ikinci verse'de farklı yerlere kaymış . Birazda flow olayına çalışman lazım . Başarılar .
Konu evet birazcık farklı oldu ama genel olarak yazmayı düşündüm kendi yaşadıklarımıda işin içine kattım. Teşekkür ederim.