yeni aldığım bağlamanın sesinin aniden bozulması neden kaynaklanıyor?

Telli Çalgılar içinde yeni aldığım bağlamanın sesinin aniden bozulması neden kaynaklanıyor? konusu, yeni bir divan sazı aldıştım ve sesi çok güzeldi ve yüksekti.sonra yolculuktan sonra elime aldığımda sesi cızırdıyordu.eski gür sesi yoktu.tellerini değistirdim.çare olmadı.bu ses değişimi yolculuktan sonra oldu ama çok dikkat ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: yeni aldığım bağlamanın sesinin aniden bozulması neden kaynaklanıyor?


  1. #1
    ertan0000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ertan0000 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart yeni aldığım bağlamanın sesinin aniden bozulması neden kaynaklanıyor?

    Sponsorlu Bağlantılar


    yeni bir divan sazı aldıştım ve sesi çok güzeldi ve yüksekti.sonra yolculuktan sonra elime aldığımda sesi cızırdıyordu.eski gür sesi yoktu.tellerini değistirdim.çare olmadı.bu ses değişimi yolculuktan sonra oldu ama çok dikkat ettim birşey olmaması için.ama ne etkileyebilir sesini bu kadar anlayamadım.çözümünü bilen arkadaşlar yardım etsin lütfen.sazda eşik altı kristal ayrıca.

  2. #2
    alican55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    alican55 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Cevap: yeni aldığım bağlamanın sesinin aniden bozulması neden kaynaklanıyor?

    Bağlamanın sesini fazla sıcak ve fazla soğuk etkiler. Ses cızırdama varsa perdeler oynamış olabilir veyahut sap atmıştır.

  3. #3
    osman81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    osman81 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Gold Üye

    Standart Cevap: yeni aldığım bağlamanın sesinin aniden bozulması neden kaynaklanıyor?

    sapin sadece belirli bi yerinde yada bi kac farkli yerde ses cizirdiyorsa sap atmistir


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

sazın sesi bozuldu, sazin sesi bozuldu, bağlama eşik altı bozuldu, bağlama ses bozulması, sazın bozulmuş perdelerini, neyin sesinin bozulması, bağlamada ses niye, bağlamada ses bozulması, 52 4 beden nedir, sazda ses bozulması, kızgülbeden nota, baglamanin sesinin bozulma sebebi, sazın sesinde bozulm, kız gül beden notası 4 sayfa, eşik altı kristal
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Bağlamanın tarihi ve özellikleriBağlamanın tarihi ve özellikleri

    Bağlama Tarihi Bağlama benzeri çalgıların, literatürdeki adı, "lut" olarak geçmektedir. Lut adı, arapça "el-ud"dan gelmektedir. Endülüs kültürü aracılığıyla bu isim Avrupa kültürüne geçmiş ve lut, lavta gibi adlara dönüşmüştür. Telli çalgılar içinde bir familya olarak lutlar, "uzun lutlar" ve "kısa lutlar" olarak iki ana kategoriye ayrılmaktadır. Uzun lutlarda ana özellik, gövdelerinin dar, küçük ve saplarının uzun olması iken, kısa...
  2. Yeni aldığım kayıt ''Rap''Yeni aldığım kayıt ''Rap''

    Arkadaşlar daha önceden çok amatör olarak bu işi yapmaya çalışıyordum şimdi bu şarkımı yaptım sözler tamamen bana aittir. Kusurum olursa affola yorumlarınızı bekliyorum.
  3. Yeni Aldığım Kayıt Hakkında Yorum Alabilirmiyim ?Yeni Aldığım Kayıt Hakkında Yorum Alabilirmiyim ?

    Furkan Sönmez Featuring - The Crole - Breeze ''C.K'' Felsefe Çöküşü. - YouTube Son Vers'de Ben Giriyorum Kayıpların İçinde Dolaşır Diye Olan. Sadece Kayıt Hakkında Yorumlarınızı Almak İstiyorum.
  4. Yardım Yeni Aldığım Mikrofondan Ses Gelmiyor.Yardım Yeni Aldığım Mikrofondan Ses Gelmiyor.

    merhabalar,daha yeni mikrofon aldım . Modeli Philips sbc md110.bi türlü ses çıkmıyor . nedeni ne olabilir sizce? maldamı bir sorun var benim pc'mdemi?
  5. Bağlamanın padişahıBağlamanın padişahı

    Bağlama Virtüözü Çetin Akdeniz 1. Bağlama Uvertürü (5:05) 2. Pancar Pezik Değil mi? (4:24) 3. Kız Gül Beden (4:52) 4. Ankara Divan Ayağı (2:28) 5. Anan Var midur? (2:51) 6. Fidayda (6:03) 7. Topal Oyun Havası (3:30) 8. Şeker Oğlan (6:03)
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi