M-Audio Fast Track Pro Usb, midi ara birim ve klavye hakkında lütfen yardım edin

Donanım içinde M-Audio Fast Track Pro Usb, midi ara birim ve klavye hakkında lütfen yardım edin konusu, Arkadaşlar ben kayıt işi ile acemi olarak ilgilenmek istiyorum ama çok fazla para vermek istemiyorum sonrası ne olur olmaz bilmiyorum. Dün bir elektro markette gezerken jivi marka klavyeler gördüm midi ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 3 sonuçtan 1 ile 3 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: M-Audio Fast Track Pro Usb, midi ara birim ve klavye hakkında lütfen yardım edin


  1. #1
    tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    tubejh isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart M-Audio Fast Track Pro Usb, midi ara birim ve klavye hakkında lütfen yardım edin

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar ben kayıt işi ile acemi olarak ilgilenmek istiyorum ama çok fazla para vermek istemiyorum sonrası ne olur olmaz bilmiyorum. Dün bir elektro markette gezerken jivi marka klavyeler gördüm midi girişleride var 200 liralık bir fiyatı vardı tabi ses kartıda istiyorum onbord ses kartı; kaliteli bir kulaklıkta işe pek yaramadını gösteriyor. Biraz kendimden bahsetmem daha doğru olur; Ben 5 yılık gitar geçmişim var bunun yanında bataride çalıyorum ama eve batari atmak mümkün olmadığından dolayı alamadım tabi köreldi amacım elektro batari almaktı ama 1000 lirayı geçgin fiyatları var durumum buna el vermiyor tabi ses kartınada el vermiyor ama ses kartı almam sart oldu için alıcam ses kartı ya bunun gibi bir kart olacak yada cretive gibi sadece ses çıkışına yönelik harici bir ses kartı. Ses çıkışına yönelik ses kartı midi arabirimini görünce acaba olurmu arabirim ile klavyeyi bağlamak ondanda cubase fl studio gibi programlarda bulunan vst (tam adını bilmiyorum bass davul gibi esturmanların dijital olarak eklemek) midi klavye özelliği ile çalabilirmiyim? yardımcı olursanız sevinirim :

  2. #2
    edrck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    edrck isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: M-Audio Fast Track Pro Usb, midi ara birim ve klavye hakkında lütfen yardım ed

    Merhaba Arkadaşım ;

    Soruların çok karışık ancak ; Alman gereken şey MIDI girişi olan bir harici ses kartı bu ses kartına Klavyeni MIDI girişinden bağlayabilir ve Çeşitli Vst ve Pluginlerle kayıtlar alabilirsin Saygılar.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
    Sound Engineer , Recorder & Mixer , Producer , Live Sound Master

  3. #3
    Tuu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tuu isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Silver Üye

    Standart Cevap: M-Audio Fast Track Pro Usb, midi ara birim ve klavye hakkında lütfen yardım ed

    iyi günler! öncelikle Jwin gibi bir alete 200 lira vermektense; 230 liraya M-AUDIO Pro Tools KeyStudio alırım. Aşağıda linkini verdim. Bu sayede midi klavyesi alma ihtiyacınızda giderilmiş olucaktır.

    bknz. COMPEL | Klavyeler | M-AUDIO Pro Tools KeyStudio

    ikinci olarak; yapmak istediğiniz şey tam olarak ne? ne tarz bir müzik yapmak istiyorsunuz? vst leri hangi amaç için kullanmak istiyorsunuz? bu isteğinize göre bir kaç farklı yol bulunabilir.


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

m audio fast track pro usb 2el, m audio fast track pro midi klavye, m audio fasttrack usb ii midi klavye, m audio fast track pro bilgisayara bağlama, m audio fast track midi klavye takmak, 2el m audio fasttrack pro usb, fast track keyboard, maudio fast track pro 2el, behringer b 1 i m audio fast track usb ses kartına bağlama, m audio fasttrack usb ii midi keyboard, 2 el fasttrack pro, m audio fasttrack pro usb pro 2 el satılık, m audio fast track usb 2 midi klavye, izmir içi 2el midi klavyeler, ikinci el m audio fast track pro usb
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Satılık M-Audio  Oxygen 61 Key Midi Klavye + M-Audio Fast Track Ses Kartı (İzmir İçi)Satılık M-Audio Oxygen 61 Key Midi Klavye + M-Audio Fast Track Ses Kartı (İzmir İçi)

    Merhaba arkadaşlar. Bahsettiğim "M-Audio Oxygen 61 Key + M-Audio Fast Track Ses Kartı" ürünleri İzmir içinden satıyorum. Yaklaşık 10 ay önce falan Gittigidiyor'dan satın aldım ve ailevi bir çok sebepten ötürü kullanamadım, sadece bir kez bilgisayara bağladım, kullanmayı dahi bilmiyorum zaten. Faturaları falan da duruyor.İsteyen sadece klavye için de irtibata geçebilir. İrtibata geçmek isteyenler özelden bana ulaşabilirler. Resimler:...
  2. yardım edin m audio fast track rode nta1 ses sorunuyardım edin m audio fast track rode nta1 ses sorunu

    arkadaşlar öncelikle sa . ben rode nta1 mic aldım ve m audio fast track 2 ses kartı sesimi kayda alıyorum ama durdurduğumda çok hızlı bi ritmi var sesim robot gibi çıkıyor takılmalar oluyor yavaşlatıncada öyle robot gibi ses ve takılmalar ltfn yardım edin :(
  3. M-Audio Fast Track II USB - KAYIT SORUNU! Arkadaşlar yardım edin..M-Audio Fast Track II USB - KAYIT SORUNU! Arkadaşlar yardım edin..

    Arkadaşlar yeni bir M-audio fast track usb ıı aldım.. Kurdum bağlantılar vs tamam. Ama adobe'a gelince kayıt alamıyorum. Ses kayıtı almıyor ama mikrofona konuşnca hoparlörden ses geliyor. Mikrofon sesi.. Ne yapmam gerekli ?
  4. Rode Nt1-A,Behringer B-1 Ve M-audio Fast Track Pro,M-Audio Fast Track II Usb Alınır.Rode Nt1-A,Behringer B-1 Ve M-audio Fast Track Pro,M-Audio Fast Track II Usb Alınır.

    2.El Veya Sıfır Farketmez. 2.El Satacak olanlar Kutusunda,Çiziksiz ve Aparatlarıyla Olmasını istiyorum.Sıfır Aradığım Zaten Açılmamış Olacak Ses Kartları içinde Aynı Kural Geçerli Satanlar ;
  5. M Audio Fast Track II Ses Kartı . Yardım Edermisiniz Lütfen.M Audio Fast Track II Ses Kartı . Yardım Edermisiniz Lütfen.

    Arkadaşlar bende Behringer B1 Microfon var. Bugünde M Audio Fast Track II Ses Kartı aldım. Fakat Bilgisayara bi türlü tanıtamadım. 2 Cd var kutuda. biri " Fasttrack" diğeri " Pro Tools Essential " Tanıması için ilk " Pro Tools Essential " i mi kurmamız gerekiyor acaba ?. Onuda kuramıyorum DVD tanımadı. Sorun nerde biliyormusunuz yardım ederseniz sevinirim ...
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi