sevgili mehmet kardesim,

m audio fast track2 nin iki girisi ve iki cikisi var, sen simdi bana bunun sadece OUTu var diye yazman yanlis olur, ön tarafta bir GITAR LINE girisi var, ve hemen solunda Mikrofon XLR girisi var, ve bu XLR girisi 48Volt Enerjili, ama bu 48V enerjiyi Fast Trackin arkasinda bulunan 48V Phantom Power Salteri ile kapatabilrsin , ON OFF yazar hemen altinda, ON demek 48Volt enerji akiyor demektir, eger Mikrofonu direkt Fast Tracke baglarsan bu Salteri ON yap, yok eger Mikrofnu Mixere baglamak istiyorum ve bu Fast Tracdeki XLR girisede Mixerin L OUTunu ve hemen yaninda bulunan Gitar Line girisinede mixerin R OUTunu takmak istiyorum dersen bu Salteri OFF yap. Bu arada Fast Tracki USB Kablosuyla Bilgisayarin USB Girisine takmayida unutma yani!!
Lütfen sana bu saydigim Semaya göre bir baglayiver, sonra yaz bana ne oldu ne olmadi olurmu! Bu arada umarim Fast Tracki Bilgisayara USB Kablosuyla bagladiktan sonra CD yi de Bilgisayara koyup Installe etmissindir bütün lazim olan M Audio Fast Track Driverleri!!! Bu cok önemli ona göre.
Ve Fast Trackin arkasinda bulunan CHANNEL 1 ve CHANNEL 2 cikislarini yani OUTlarini bir Aktiv Monitör Box Systemine yada Güclendirici AMPe tak bir ses duyabilmen icin, yada Kulaklik takiver Fast Tracke hic yoksa bu tür imkanlar.

Bu özel haberlesmeyi Forumada koyuyorumki baskalarida faydalansin, gelecekte sorulaini direkt Formda sor, bende orda cevaplayim, herkez faydalansin olurmu mehmet kardesim : )
selamlar