Arkadaşlar ufak bir yardım.

Donanım içinde Arkadaşlar ufak bir yardım. konusu, Arkadaşlar elimde E-mu tracker pre usb ses kartı var. +48 phantomum var yani. Ben Mikrofon konusunda mxl 990 ve m audio nova arasında çok gidip geldim. Mxl i de novayı ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Arkadaşlar ufak bir yardım.


  1. #1
    metinak54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    metinak54 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Yeni Üye

    Standart Arkadaşlar ufak bir yardım.

    Sponsorlu Bağlantılar


    Arkadaşlar elimde E-mu tracker pre usb ses kartı var. +48 phantomum var yani. Ben Mikrofon konusunda mxl 990 ve m audio nova arasında çok gidip geldim. Mxl i de novayı da kötüleyenler var. Benim için kalite çokta aşırı raddede önemli değil. Neticede Rap vokal kaydı alacağım arada da nağme ağırlıklı vokaller de kaydedeyeceğiz. İkisinde de akıcılık sağlaması önemli. Hangisi beni tutar. ? Teknik özelliklere yabancı birisiyim. Samson C01 alsam arada biraz fiyat farkı var. O da götürebilir mi ? Cevaplarınızı bekliyorum.

  2. #2
    TaLoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    TaLoS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Premium Üye

    Standart Cevap: Arkadaşlar ufak bir yardım.

    Kalite konusunda çok takıntılı değilsen 3ü arasındaki farkı çok da kafaya takacağını sanmam, ki o kadar da bir fark yoktur onlar arasında. Benim ilk kondenser mikrofonum Samson C01'di. Şimdi ise MXL990 kullanıyorum. Elbette MXL990 az da olsa daha iyi bir Mikrofon, ama Samson da senin işini görür. 2.el 100-120 liraya da bulabilirsin rahatlıkla.
    KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

mxl mikrofon satın alacağım, samson c01 mxl 990 hangisi, samson c01 teknik özellikleri, mxl 990 vokal için uygunmudur, samson c01 rap için uygunmu, vokal için mxl 990
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Rap ile uğraşan arkadaşlar için ufak bir altyapıRap ile uğraşan arkadaşlar için ufak bir altyapı

    Öncelikle arabesk rap denen zihniyetten nefret ederim rap bana pek hitap etmez ama sıkı bir Grogi,Şanışer dinleyicisiyim bende onların tarzında basit- bir altyapı hazırladım.Mastering işlemleri yapılmamıştır. Sadece KEYFİ MÜZİK ailesi için hazırlanmıştır. Güle güle kullanın.Her şey müzik için.
  2. Ufak çapta bir radyo programı yapıcam, pek bi bilgim yok lütfen yardım edinUfak çapta bir radyo programı yapıcam, pek bi bilgim yok lütfen yardım edin

    Ufak çapta bi internet radyosu yapmak istiyorum.. Philips SBC MD110 mikrofon aldım ve istediğim performansı vermedi, hatta hiç ses çıkmadı.. Bu yüzden tam techizat ucuz ama güzel bişey yapmak istiyorum.. Aynı anda iki kişi konuşabilmeli bir mikrofondan mesela.. ASHTON MM4 Mini Mixer + Behringer C1 gibi bir karma yapsam size yeterli olur mu? Yani mikrofon mikseri, mikserde mikrofonu destekler mi?
  3. Ufak bir yardım arkadaşlar....Ufak bir yardım arkadaşlar....

    korg pa 80 kullanıcısıyım menu den pad lara gereken ayarı verıyorum ama org kapanıp açıldığında ayarlar sıfırlanıyor tekrardan ayar yapmam gerekıyor nasıl kayıt ederim?
  4. Ufak bir ezgi kaydı yapabilecek var mı arkadaşlar?Ufak bir ezgi kaydı yapabilecek var mı arkadaşlar?

    merhaba arkadaşlar bir şarkı hazırlıyorum herşeyi tamam ama sadece ufak bir kısmında grup kemanlar olacak ancak midi klavyem olmadığı için ve hızlı bir ezgi olduğundna çalamıyorum acaba yardımcı olabilecek kimse varmıdır?
  5. ufak bi yardım!ufak bi yardım!

    arkadaslar ne yaptıysam hiç biri yuklenmedı:( ne zaman 2 disketi taksam file not found yazıyo...her diskete aynı isimde .CRD uzantılı klasör acıyorum,sırasınıda karıstırmıyorum,hatta disket bozuktur diye baska disket kullanıyorum yınede olmuyo yardım edebilirmisiniz?saygılar tesekkurler....
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi