Kafam karıştı gerçekten .![]()
Kafam karıştı gerçekten .![]()
Kafanın karışması normal, aslında konuyu anlamak için referans monitörleri ile normal hoparlörler arasında ne fark vardır, onu bir çalışmanı tavsiye ederim.İnternette deli gibi kaynak var, ben de forumda yazmıştım bir ara bir yerlere.
Solarsonic bütçe anlamında doğru söylüyor, ama düşün, müzik dinleyeceksin, elinde referans monitörün var, dinlenmez diye kullanmayacak mısın?
Bu arada bir parça yaptıktan sonra, ne kadar farklı sayıda ses sisteminde dinlersen o kadar iyi.
KeyfiMuzik.Net - Müzisyen Forumları
www.akustikkopek.com
Son miks yapım projemiz http://www.keyfimuzik.net/proje-geli...z-k-mahli.html
Elde başka kaynak yoksa kullanılır yahu neden kullanılmasın?Ha senin de dediğin gibi, 1000liraya amacına uygun, çok daha üst düzey verim alabileceğin bir sistem kurulabilir mi? Evet, kurulur.
"Ekipmanları amacına uygun kullanmak lazım."
Bu düşüncede hemfikiriz.![]()
Ben proje bittikten sonra 4farklı kulaklık, 2farklı hoparlör sistemi, 3farklı ses kaynağından çevire çevire dinlediğimi bilirim. Bir telefondan, bir mp3player'dan, bir pc'denAma gerçekten faydası oluyor.