Ses Kartı Seçimi Teknik Bilgi

Donanım içinde Ses Kartı Seçimi Teknik Bilgi konusu, Merhabalar. Yeni çıkan Presonus Studio 192 ses kartı usb 3.0 ve Steinberg UR824 usb 2.0 ses kartı arasında kaldım. Sorum şu presonus 3.600 tl ve yeni ses kartı. Steinberg 2.000 ...

Sponsorlu Bağlantılar

Bu sayfada toplam 2 sonuçtan 1 ile 2 arası mesajlar gösteriliyor.

Konu: Ses Kartı Seçimi Teknik Bilgi


  1. #1
    pandelaci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    pandelaci isimli Üye şimdilik offline konumundadır Katılımcı Üye

    Standart Ses Kartı Seçimi Teknik Bilgi

    Sponsorlu Bağlantılar


    Merhabalar.
    Yeni çıkan Presonus Studio 192 ses kartı usb 3.0 ve Steinberg UR824 usb 2.0 ses kartı arasında kaldım. Sorum şu presonus 3.600 tl ve yeni ses kartı.
    Steinberg 2.000 tl ye buldum ve yaklaşık 2 yıllık.
    Ev stüdyosunda kullanacağım. Gerçekten arada converter olarak 1.500 tl lik fark varmıdır. Eğer yoksa steinberg alacağım. Teşekkürler.

  2. #2
    bymyS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bymyS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Keyfi Platin Üye

    Standart Cevap: Ses Kartı Seçimi Teknik Bilgi

    Bence var 1500 tl lik fark.. presonusun soundu o kadar açik berrak kristalizim ki audiobox larda bile belli işin içine 192 khz ve usb 3 eklenince uçurur..


Kullanıcılar bu sayfayı şu kelimelerle buldu:

Ses Kartı Seçimi Teknik Bilgi
Müzisyen ilanları

Benzer Konular

  1. Ses kartı seçimiSes kartı seçimi

    Merhaba arkadaşlar focusrite scarlet 2i4 ve 6i6 arasında kararsız kaldım 2i4'deki direct monitör özelliği tam olarak nedir?
  2. Ses kartı seçimi konusunda yardımSes kartı seçimi konusunda yardım

    Merhaba Arkadaşlar Benim Eskiden Sdütyom Vardı Olaylar Oldu Gitti Şimdi Usb Mik Allacaktım Ama Durum Yok Birinden Kaliteli Dinamik Mik Aldım Onu Kullanacam Durumum Olana Kadar Ses Kartım Kaldırmıyor Miki Beni Mixsele Uğraştırmayın Bana Kaliteli Bir Ses Kartı Söylermisiniz İdarelik Cızırtı Çıkartmıyacak Bişey Lütfen Bende 5+1 6 kanalı usb ses Kartı Var Kayıt Allırken Ses Süper Ama Sesin Arkasında Cızz ping Die Ses Gelliyor Bana Bir Yardım Edin
  3. Ses Kartı SeçimiSes Kartı Seçimi

    Arkadaşlar merhaba M-audio M-Track ile Focusrite Scarlett 2i2 arasında karasız kaldım m-trağin midi çıkışları var avantaju bu, focusritein ise 96 khz ye kadar çıkabilen bi ses kartı var. e ben beat falanda yapıyorum midi klavye ile. ilerde belki farklı enstrümanlarda bağlamam gerekebilir fakat ses kalitemde nekadar yüksek olursa okadar iyi. şuan çok büyük bi çelişkideyim. aslında m-trağin khz de 48 fena değil yani. napmam gerek?
  4. Ses Kartı SeçimiSes Kartı Seçimi

    Merhabalar bu kartlardan en iyisi sizce hangisidir ? Ve bunlara alternatif olarak eklemek istediğiniz bi kart varmıdır ? Bu konuda açacağım son konunun bu olmasını ve artık ses kartı kararımı vermek istiyorum. Lütfen yardımcı olun. T.c. electronic Konnekt 6 Desktop Fiyat Ve Detaylı Bilgi M-AUDIO Fasttrack Pro USB + Pro Tools SE Fiyat Ve Detaylı Bilgi Focusrite Saffire Pro 14 Fiyat Ve Detaylı Bilgi
Konu Puanlaması 5 üzerinden | Toplam : 0 kişi